Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant

Mia Husted, Ditte Maria Børglum Tofteng

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  Resumé

  Denne rapport er et bidrag til debatten om arbejdsmiljøarbejdets status og udvikling blandt LO’s medlemmer. Rapporten er bestilt af Center for arbejdsliv og læring på LO Skolen og LO og er foranlediget af reformen af arbejdsmiljøsystemet i 2010, hvor sikkerhedsarbejdet erstattes af arbejdsmiljøarbejde.
  Formålet med undersøgelsen er, at tilvejebringe et indblik i, hvordan arbejdsmiljøet forvaltes og udformes på fire case virksomheder. De fire virksomheder er udvalgt af center for Arbejdsliv og Læring med henblik på en bred sondering af arbejdsmiljøarbejdet blandt LO’s medlemmer. Rapporten bygger alene på interviews fra de fire case virksomheder, som er spredt over 4 brancher. De fire virksomheder er;
  • Ældreplejen i Norddjurs
  • Jakon, en større snedker-tømrervirksomhed i Københavnsområdet
  • Novozymes på Frederiksberg
  • Post Danmark i Nykøbing Sjælland.

  Rapporten bygger på interviews foretaget på besøg på de fire virksomheder. Interviewene er foretaget med henholdsvis sikkerhedsledelse, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter så vidt det var muligt. Interviewene er udført som semistrukturerede kvalitative interview med udgangspunkt i en interviewguide. Interviewguiden indrammer de temaer som vi fortrinsvis har undersøgt.
  OriginalsprogDansk
  ForlagCenter for arbejdsliv og læring, LO-skolen
  Antal sider24
  StatusUdgivet - 2011

  Emneord

  • Arbejdsmiljø

  Citer dette

  Husted, M., & Tofteng, D. M. B. (2011). Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant. Center for arbejdsliv og læring, LO-skolen.
  Husted, Mia ; Tofteng, Ditte Maria Børglum. / Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant. Center for arbejdsliv og læring, LO-skolen, 2011. 24 s.
  @book{63b87fe9d9414552996c2f075406458a,
  title = "Fremtidens Arbejdsmilj{\o}repr{\ae}sentant",
  abstract = "Denne rapport er et bidrag til debatten om arbejdsmilj{\o}arbejdets status og udvikling blandt LO’s medlemmer. Rapporten er bestilt af Center for arbejdsliv og l{\ae}ring p{\aa} LO Skolen og LO og er foranlediget af reformen af arbejdsmilj{\o}systemet i 2010, hvor sikkerhedsarbejdet erstattes af arbejdsmilj{\o}arbejde. Form{\aa}let med unders{\o}gelsen er, at tilvejebringe et indblik i, hvordan arbejdsmilj{\o}et forvaltes og udformes p{\aa} fire case virksomheder. De fire virksomheder er udvalgt af center for Arbejdsliv og L{\ae}ring med henblik p{\aa} en bred sondering af arbejdsmilj{\o}arbejdet blandt LO’s medlemmer. Rapporten bygger alene p{\aa} interviews fra de fire case virksomheder, som er spredt over 4 brancher. De fire virksomheder er; • {\AE}ldreplejen i Norddjurs • Jakon, en st{\o}rre snedker-t{\o}mrervirksomhed i K{\o}benhavnsomr{\aa}det • Novozymes p{\aa} Frederiksberg • Post Danmark i Nyk{\o}bing Sj{\ae}lland. Rapporten bygger p{\aa} interviews foretaget p{\aa} bes{\o}g p{\aa} de fire virksomheder. Interviewene er foretaget med henholdsvis sikkerhedsledelse, arbejdsmilj{\o}repr{\ae}sentanter og tillidsrepr{\ae}sentanter s{\aa} vidt det var muligt. Interviewene er udf{\o}rt som semistrukturerede kvalitative interview med udgangspunkt i en interviewguide. Interviewguiden indrammer de temaer som vi fortrinsvis har unders{\o}gt.",
  keywords = "Arbejdsmilj{\o}",
  author = "Mia Husted and Tofteng, {Ditte Maria B{\o}rglum}",
  year = "2011",
  language = "Dansk",
  publisher = "Center for arbejdsliv og l{\ae}ring, LO-skolen",

  }

  Husted, M & Tofteng, DMB 2011, Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant. Center for arbejdsliv og læring, LO-skolen.

  Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant. / Husted, Mia; Tofteng, Ditte Maria Børglum.

  Center for arbejdsliv og læring, LO-skolen, 2011. 24 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  TY - RPRT

  T1 - Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant

  AU - Husted, Mia

  AU - Tofteng, Ditte Maria Børglum

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - Denne rapport er et bidrag til debatten om arbejdsmiljøarbejdets status og udvikling blandt LO’s medlemmer. Rapporten er bestilt af Center for arbejdsliv og læring på LO Skolen og LO og er foranlediget af reformen af arbejdsmiljøsystemet i 2010, hvor sikkerhedsarbejdet erstattes af arbejdsmiljøarbejde. Formålet med undersøgelsen er, at tilvejebringe et indblik i, hvordan arbejdsmiljøet forvaltes og udformes på fire case virksomheder. De fire virksomheder er udvalgt af center for Arbejdsliv og Læring med henblik på en bred sondering af arbejdsmiljøarbejdet blandt LO’s medlemmer. Rapporten bygger alene på interviews fra de fire case virksomheder, som er spredt over 4 brancher. De fire virksomheder er; • Ældreplejen i Norddjurs • Jakon, en større snedker-tømrervirksomhed i Københavnsområdet • Novozymes på Frederiksberg • Post Danmark i Nykøbing Sjælland. Rapporten bygger på interviews foretaget på besøg på de fire virksomheder. Interviewene er foretaget med henholdsvis sikkerhedsledelse, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter så vidt det var muligt. Interviewene er udført som semistrukturerede kvalitative interview med udgangspunkt i en interviewguide. Interviewguiden indrammer de temaer som vi fortrinsvis har undersøgt.

  AB - Denne rapport er et bidrag til debatten om arbejdsmiljøarbejdets status og udvikling blandt LO’s medlemmer. Rapporten er bestilt af Center for arbejdsliv og læring på LO Skolen og LO og er foranlediget af reformen af arbejdsmiljøsystemet i 2010, hvor sikkerhedsarbejdet erstattes af arbejdsmiljøarbejde. Formålet med undersøgelsen er, at tilvejebringe et indblik i, hvordan arbejdsmiljøet forvaltes og udformes på fire case virksomheder. De fire virksomheder er udvalgt af center for Arbejdsliv og Læring med henblik på en bred sondering af arbejdsmiljøarbejdet blandt LO’s medlemmer. Rapporten bygger alene på interviews fra de fire case virksomheder, som er spredt over 4 brancher. De fire virksomheder er; • Ældreplejen i Norddjurs • Jakon, en større snedker-tømrervirksomhed i Københavnsområdet • Novozymes på Frederiksberg • Post Danmark i Nykøbing Sjælland. Rapporten bygger på interviews foretaget på besøg på de fire virksomheder. Interviewene er foretaget med henholdsvis sikkerhedsledelse, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter så vidt det var muligt. Interviewene er udført som semistrukturerede kvalitative interview med udgangspunkt i en interviewguide. Interviewguiden indrammer de temaer som vi fortrinsvis har undersøgt.

  KW - Arbejdsmiljø

  M3 - Rapport

  BT - Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant

  PB - Center for arbejdsliv og læring, LO-skolen

  ER -

  Husted M, Tofteng DMB. Fremtidens Arbejdsmiljørepræsentant. Center for arbejdsliv og læring, LO-skolen, 2011. 24 s.