Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler

Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2012
    NavnSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
    Nummer3
    Vol/bind2012
    ISSN2245-702X

• IT-sektor
    • Psykisk arbejdsmijø
    • standardisering
    • selvledelse

Grosen, S. L. (2012). Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), Nr. 3, Bind. 2012
    Grosen, Sidsel Lond. / Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler : Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 19 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 3, Bind 2012).
    @book{b4cfc132b11948e3a7015b9b30bf930e,
    title = "Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark",
    abstract = "Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begr{\ae}nsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilk{\aa}r? Herefter vil den se p{\aa} standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan p{\aa}virker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afs{\ae}t i de foreg{\aa}ende afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldst{\ae}ndigt {\ae}ndret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger p{\aa} et litteraturstudie og interview med n{\o}glepersoner i PROSA og DI-TEK.",
    keywords = "IT-sektor, Psykisk arbejdsmij{\o}, standardisering, selvledelse",
    author = "Grosen, {Sidsel Lond}",
    year = "2012",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Grosen, SL 2012, Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), nr. 3, bind 2012, Roskilde Universitet, Roskilde.

Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler : Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. / Grosen, Sidsel Lond.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler

T2 - Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark

AU - Grosen, Sidsel Lond

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begrænsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilkår? Herefter vil den se på standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan påvirker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afsæt i de foregående afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldstændigt ændret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger på et litteraturstudie og interview med nøglepersoner i PROSA og DI-TEK.

AB - Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begrænsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilkår? Herefter vil den se på standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan påvirker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afsæt i de foregående afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldstændigt ændret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger på et litteraturstudie og interview med nøglepersoner i PROSA og DI-TEK.

KW - IT-sektor

KW - Psykisk arbejdsmijø

KW - standardisering

KW - selvledelse

M3 - Rapport

BT - Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Grosen SL. Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Roskilde: Roskilde Universitet, 2012. 19 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 3, Bind 2012).