Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Abstract

Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begrænsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilkår? Herefter vil den se på standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan påvirker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afsæt i de foregående afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldstændigt ændret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger på et litteraturstudie og interview med nøglepersoner i PROSA og DI-TEK.
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2012
    NavnSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)