Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler

Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  Resumé

  Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begrænsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilkår? Herefter vil den se på standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan påvirker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afsæt i de foregående afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldstændigt ændret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger på et litteraturstudie og interview med nøglepersoner i PROSA og DI-TEK.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedRoskilde
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider19
  StatusUdgivet - 2012
  NavnSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
  Nummer3
  Vol/bind2012
  ISSN2245-702X

  Emneord

  • IT-sektor
  • Psykisk arbejdsmijø
  • standardisering
  • selvledelse

  Citer dette

  Grosen, S. L. (2012). Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), Nr. 3, Bind. 2012
  Grosen, Sidsel Lond. / Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler : Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 19 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 3, Bind 2012).
  @book{b4cfc132b11948e3a7015b9b30bf930e,
  title = "Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark",
  abstract = "Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begr{\ae}nsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilk{\aa}r? Herefter vil den se p{\aa} standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan p{\aa}virker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afs{\ae}t i de foreg{\aa}ende afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldst{\ae}ndigt {\ae}ndret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger p{\aa} et litteraturstudie og interview med n{\o}glepersoner i PROSA og DI-TEK.",
  keywords = "IT-sektor, Psykisk arbejdsmij{\o}, standardisering, selvledelse",
  author = "Grosen, {Sidsel Lond}",
  year = "2012",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Grosen, SL 2012, Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), nr. 3, bind 2012, Roskilde Universitet, Roskilde.

  Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler : Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. / Grosen, Sidsel Lond.

  Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 19 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 3, Bind 2012).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  TY - RPRT

  T1 - Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler

  T2 - Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark

  AU - Grosen, Sidsel Lond

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begrænsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilkår? Herefter vil den se på standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan påvirker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afsæt i de foregående afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldstændigt ændret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger på et litteraturstudie og interview med nøglepersoner i PROSA og DI-TEK.

  AB - Rapporten diskuterer selvledelse i IT-branchen; Hvad er det for et billede der tegner sig af Selvledelse? og hvilke muligheder og begrænsninger giver det de ansatte for egentlig indflydelse i det daglige arbejder og over de rammer, der definerer indhold og arbejdsvilkår? Herefter vil den se på standardisering i IT-arbejdet; Hvad er det for en udvikling vi ser og hvordan påvirker den arbejdet? Endelig vil rapporten med afsæt i de foregående afsnit diskutere den skitserede udvikling og samspillet mellem selvledelse og standardisering i IT-arbejdet. – Har arbejdet fuldstændigt ændret sig? hvad er IT-arbejde i dag? og hvilke muligheder giver det ansatte og ledere for at orientere sig? Rapporten bygger på et litteraturstudie og interview med nøglepersoner i PROSA og DI-TEK.

  KW - IT-sektor

  KW - Psykisk arbejdsmijø

  KW - standardisering

  KW - selvledelse

  M3 - Rapport

  BT - Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -

  Grosen SL. Fra spagettiprogrammering til standardiserede moduler: Standardisering og selvledelse i IT-arbejde i Danmark. Roskilde: Roskilde Universitet, 2012. 19 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 3, Bind 2012).