Fra salafi-islam til homoseksuel imam

Ludovic-Mohamed Zahed

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

AvisPOINT of VIEW International
StatusUdgivet - 4 dec. 2018

@article{cf6eaeda0e3f4785b46134e376b5610b,
title = "Fra salafi-islam til homoseksuel imam: Ludovic-Mohamed Zahed",
abstract = "INTERVIEW // TRO // SEKSUALITET – Ludovic-Mohamed Zahed var som barn tryllebundet af Koranen. Som ung mand s{\o}gte han mod salafisme, men som homoseksuel mand afsv{\ae}rgede han sig senere fuldst{\ae}ndig sin tro. I dag er han gift med en mand, aktivist og imam ved en inklusiv mosk{\'e} i Paris. Tina Dransfeldt Christensen har m{\o}dt den fransk-algeriske frontl{\o}ber.",
author = "Christensen, {Tina Dransfeldt}",
year = "2018",
month = "12",
day = "4",
journal = "POINT of VIEW International",

Fra salafi-islam til homoseksuel imam : Ludovic-Mohamed Zahed. / Christensen, Tina Dransfeldt.

I: POINT of VIEW International, 04.12.2018.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Fra salafi-islam til homoseksuel imam

T2 - Ludovic-Mohamed Zahed

AU - Christensen, Tina Dransfeldt

PY - 2018/12/4

Y1 - 2018/12/4

N2 - INTERVIEW // TRO // SEKSUALITET – Ludovic-Mohamed Zahed var som barn tryllebundet af Koranen. Som ung mand søgte han mod salafisme, men som homoseksuel mand afsværgede han sig senere fuldstændig sin tro. I dag er han gift med en mand, aktivist og imam ved en inklusiv moské i Paris. Tina Dransfeldt Christensen har mødt den fransk-algeriske frontløber.

AB - INTERVIEW // TRO // SEKSUALITET – Ludovic-Mohamed Zahed var som barn tryllebundet af Koranen. Som ung mand søgte han mod salafisme, men som homoseksuel mand afsværgede han sig senere fuldstændig sin tro. I dag er han gift med en mand, aktivist og imam ved en inklusiv moské i Paris. Tina Dransfeldt Christensen har mødt den fransk-algeriske frontløber.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - POINT of VIEW International