Vibeke Andersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDemokrati og deltagelse i arbejdslivet : forskningsprojekt: arbejdsliv, læringsmiljøer og demokratisering
    RedaktørerChristian Helms Jørgensen, Niels Warring
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Andersen, V. (2003). Fra kollektiv interessevaretagelse til nyere sociale fællesskaber på arbejdspladsen: med særligt fokus på de højtuddannede vidensarbejdere. I C. H. Jørgensen, & N. Warring (red.), Demokrati og deltagelse i arbejdslivet: forskningsprojekt: arbejdsliv, læringsmiljøer og demokratisering Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Andersen, Vibeke. / Fra kollektiv interessevaretagelse til nyere sociale fællesskaber på arbejdspladsen : med særligt fokus på de højtuddannede vidensarbejdere. Demokrati og deltagelse i arbejdslivet: forskningsprojekt: arbejdsliv, læringsmiljøer og demokratisering. red. / Christian Helms Jørgensen ; Niels Warring. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{297481d052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Fra kollektiv interessevaretagelse til nyere sociale f{\ae}llesskaber p{\aa} arbejdspladsen: med s{\ae}rligt fokus p{\aa} de h{\o}jtuddannede vidensarbejdere",
    author = "Vibeke Andersen",
    year = "2003",
    editor = "J{\o}rgensen, {Christian Helms} and Niels Warring",
    booktitle = "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, V 2003, Fra kollektiv interessevaretagelse til nyere sociale fællesskaber på arbejdspladsen: med særligt fokus på de højtuddannede vidensarbejdere. i CH Jørgensen & N Warring (red), Demokrati og deltagelse i arbejdslivet: forskningsprojekt: arbejdsliv, læringsmiljøer og demokratisering. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Fra kollektiv interessevaretagelse til nyere sociale fællesskaber på arbejdspladsen : med særligt fokus på de højtuddannede vidensarbejdere. / Andersen, Vibeke.

Demokrati og deltagelse i arbejdslivet: forskningsprojekt: arbejdsliv, læringsmiljøer og demokratisering. red. / Christian Helms Jørgensen; Niels Warring. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Fra kollektiv interessevaretagelse til nyere sociale fællesskaber på arbejdspladsen

T2 - med særligt fokus på de højtuddannede vidensarbejdere