Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSocialvidenskab
RedaktørerBent Greve
ForlagNyt fra Samfundsvidenskaberne
Publikationsdato2019
Sider293-315
Kapitel14
StatusAccepteret/In press - 2019

• Ghetto
  • Territoriel stigmatisering
  • boligpolitik
  • Socialvidenskab
  • Refleksivitet
  • Bourdieu
  • Forsømte boligområder

Larsen, T. S. (Accepteret/In press). Fra hårde-ghettoer til forsømte områder: Om anvendelsen af socialvidenskabelig refleksivitet i praksis. I B. Greve (red.), Socialvidenskab (s. 293-315). Nyt fra Samfundsvidenskaberne.
Larsen, Troels Schultz. / Fra hårde-ghettoer til forsømte områder: Om anvendelsen af socialvidenskabelig refleksivitet i praksis. Socialvidenskab. red. / Bent Greve. Nyt fra Samfundsvidenskaberne, 2019. s. 293-315
@inbook{8052b6f7a79140319d684fcdf7bb3a23,
title = "Fra h{\aa}rde-ghettoer til fors{\o}mte omr{\aa}der: Om anvendelsen af socialvidenskabelig refleksivitet i praksis.",
keywords = "Ghetto, Territoriel stigmatisering, boligpolitik, Socialvidenskab, Refleksivitet, Bourdieu, Fors{\o}mte boligomr{\aa}der",
author = "Larsen, {Troels Schultz}",
year = "2019",
pages = "293--315",
editor = "Bent Greve",
booktitle = "Socialvidenskab",
publisher = "Nyt fra Samfundsvidenskaberne",

Larsen, TS 2019, Fra hårde-ghettoer til forsømte områder: Om anvendelsen af socialvidenskabelig refleksivitet i praksis. i B Greve (red.), Socialvidenskab. Nyt fra Samfundsvidenskaberne, s. 293-315.

Fra hårde-ghettoer til forsømte områder: Om anvendelsen af socialvidenskabelig refleksivitet i praksis. / Larsen, Troels Schultz.

Socialvidenskab. red. / Bent Greve. Nyt fra Samfundsvidenskaberne, 2019. s. 293-315.

TY - CHAP

T1 - Fra hårde-ghettoer til forsømte områder: Om anvendelsen af socialvidenskabelig refleksivitet i praksis.

AU - Larsen, Troels Schultz

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - Ghetto