Fra filosoffen i tønden til filosoffen i badekarret - de intellektuelle superstjerner har fundet en ny scene

Martine Amalie Krogh, Esther Oluffa Pedersen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

I oldtidens Grækenland kunne man tage en tønde på. I efterkrigstiden kunne man iscenesætte sig selv på de parisiske cafeer. I dag holder de intellektuelle superstjerner shows. Som den franske filosof Bernard-Henri Lévy, der søndag hoppede fuldt påklædt i et badekar foran et fyldt Skuespilhus. Superstjernegørelsen af samfundets intellektuelle er ikke ny - men det er kommercialiseringen, siger lektor.
OriginalsprogDansk
TidsskriftInformation
ISSN1602-2572
StatusUdgivet - 4 maj 2019

Emneord

  • Interview

Citer dette

@article{c809ffed4b2040fc8b8c6b43640fd44b,
title = "Fra filosoffen i t{\o}nden til filosoffen i badekarret - de intellektuelle superstjerner har fundet en ny scene",
abstract = "I oldtidens Gr{\ae}kenland kunne man tage en t{\o}nde p{\aa}. I efterkrigstiden kunne man iscenes{\ae}tte sig selv p{\aa} de parisiske cafeer. I dag holder de intellektuelle superstjerner shows. Som den franske filosof Bernard-Henri L{\'e}vy, der s{\o}ndag hoppede fuldt p{\aa}kl{\ae}dt i et badekar foran et fyldt Skuespilhus. Superstjerneg{\o}relsen af samfundets intellektuelle er ikke ny - men det er kommercialiseringen, siger lektor.",
keywords = "Interview",
author = "Krogh, {Martine Amalie} and Pedersen, {Esther Oluffa}",
year = "2019",
month = "5",
day = "4",
language = "Dansk",
journal = "Information",
issn = "1602-2572",
publisher = "Dagbladet Information",

}

Fra filosoffen i tønden til filosoffen i badekarret - de intellektuelle superstjerner har fundet en ny scene. / Krogh, Martine Amalie; Pedersen, Esther Oluffa.

I: Information, 04.05.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Fra filosoffen i tønden til filosoffen i badekarret - de intellektuelle superstjerner har fundet en ny scene

AU - Krogh, Martine Amalie

AU - Pedersen, Esther Oluffa

PY - 2019/5/4

Y1 - 2019/5/4

N2 - I oldtidens Grækenland kunne man tage en tønde på. I efterkrigstiden kunne man iscenesætte sig selv på de parisiske cafeer. I dag holder de intellektuelle superstjerner shows. Som den franske filosof Bernard-Henri Lévy, der søndag hoppede fuldt påklædt i et badekar foran et fyldt Skuespilhus. Superstjernegørelsen af samfundets intellektuelle er ikke ny - men det er kommercialiseringen, siger lektor.

AB - I oldtidens Grækenland kunne man tage en tønde på. I efterkrigstiden kunne man iscenesætte sig selv på de parisiske cafeer. I dag holder de intellektuelle superstjerner shows. Som den franske filosof Bernard-Henri Lévy, der søndag hoppede fuldt påklædt i et badekar foran et fyldt Skuespilhus. Superstjernegørelsen af samfundets intellektuelle er ikke ny - men det er kommercialiseringen, siger lektor.

KW - Interview

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Information

JF - Information

SN - 1602-2572

ER -