Fra biblioteker til medborgercentre

socialt entreprenørskab og empowermentevaluering i udsatte byområder

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSocialt Entreprenørskab - et aktuelt signalement : CSE Årsrapport 2008
RedaktørerLinda Andersen, Lars Hulgård, Lise Bisballe
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato2008
Sider61-75
ISBN (Trykt)978-87-7349-737-1
StatusUdgivet - 2008

• Biblioteker
  • empowermentevaluering

Frandsen, M., Delica, K., & Andersen, J. (2008). Fra biblioteker til medborgercentre: socialt entreprenørskab og empowermentevaluering i udsatte byområder. I L. Andersen, L. Hulgård, & L. Bisballe (red.), Socialt Entreprenørskab - et aktuelt signalement: CSE Årsrapport 2008 (s. 61-75). Roskilde: Roskilde Universitet.
Frandsen, Martin ; Delica, Kristian ; Andersen, John. / Fra biblioteker til medborgercentre : socialt entreprenørskab og empowermentevaluering i udsatte byområder. Socialt Entreprenørskab - et aktuelt signalement: CSE Årsrapport 2008. red. / Linda Andersen ; Lars Hulgård ; Lise Bisballe. Roskilde : Roskilde Universitet, 2008. s. 61-75
@inbook{bcaacee0abf911ddb214000ea68e967b,
title = "Fra biblioteker til medborgercentre: socialt entrepren{\o}rskab og empowermentevaluering i udsatte byomr{\aa}der",
keywords = "Biblioteker, empowermentevaluering",
author = "Martin Frandsen and Kristian Delica and John Andersen",
year = "2008",
isbn = "978-87-7349-737-1",
pages = "61--75",
editor = "Linda Andersen and Lars Hulg{\aa}rd and Lise Bisballe",
booktitle = "Socialt Entrepren{\o}rskab - et aktuelt signalement",
publisher = "Roskilde Universitet",

Frandsen, M, Delica, K & Andersen, J 2008, Fra biblioteker til medborgercentre: socialt entreprenørskab og empowermentevaluering i udsatte byområder. i L Andersen, L Hulgård & L Bisballe (red), Socialt Entreprenørskab - et aktuelt signalement: CSE Årsrapport 2008. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 61-75.

Fra biblioteker til medborgercentre : socialt entreprenørskab og empowermentevaluering i udsatte byområder. / Frandsen, Martin; Delica, Kristian; Andersen, John.

Socialt Entreprenørskab - et aktuelt signalement: CSE Årsrapport 2008. red. / Linda Andersen; Lars Hulgård; Lise Bisballe. Roskilde : Roskilde Universitet, 2008. s. 61-75.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

A2 - Bisballe, Lise

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde