Fra bibliotek til lokalsamfundscenter

• integration
  • frivilligt arbejde
  • CCG

Andersen, J., & Frandsen, M. (2007). Fra bibliotek til lokalsamfundscenter: Evaluering af Community Center Gellerup. RUC: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 1
Andersen, John ; Frandsen, Martin. / Fra bibliotek til lokalsamfundscenter : Evaluering af Community Center Gellerup. RUC : Roskilde Universitet, 2007. 117 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 1).
@book{9fb22f60312811dca0f2000ea68e967b,
title = "Fra bibliotek til lokalsamfundscenter: Evaluering af Community Center Gellerup",
abstract = "Evaluering af udviklingsprojekt i Gellerup: fra bibliotek til Community Center",
keywords = "empowermentevaluering, Gellerup, integration, frivilligt arbejde, CCG, Community Center Gellerup",
author = "John Andersen and Martin Frandsen",
year = "2007",
isbn = "978-87-7349-698-5",
publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, J & Frandsen, M 2007, Fra bibliotek til lokalsamfundscenter: Evaluering af Community Center Gellerup. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 1, Roskilde Universitet, RUC.

Fra bibliotek til lokalsamfundscenter : Evaluering af Community Center Gellerup. / Andersen, John; Frandsen, Martin.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Fra bibliotek til lokalsamfundscenter

T2 - Evaluering af Community Center Gellerup

AU - Andersen, John

AU - Frandsen, Martin

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Evaluering af udviklingsprojekt i Gellerup: fra bibliotek til Community Center

AB - Evaluering af udviklingsprojekt i Gellerup: fra bibliotek til Community Center

KW - empowermentevaluering

KW - Gellerup

KW - integration

KW - frivilligt arbejde

KW - CCG

KW - Community Center Gellerup

M3 - Bog

SN - 978-87-7349-698-5

BT - Fra bibliotek til lokalsamfundscenter

PB - Roskilde Universitet

CY - RUC

Andersen J, Frandsen M. Fra bibliotek til lokalsamfundscenter: Evaluering af Community Center Gellerup. RUC: Roskilde Universitet, 2007. 117 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 1).