Fortider tur/retur

Reenactment og historiebrug

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

  Resumé

  Fortider tur/retur handler om, hvordan mennesker levendegør fortid i deres fritid. Om selvorganiserede grupper, der reenacter middelalder og 2. verdenskrig, om pilgrimsvandrere i Frans af Assisis fodspor og om familier, der i ferien lever som jernalderfamilie i Sagnlandet Lejre.

  Reenactment og levendegørelse af fortid er vokset kraftigt inden for de sidste 50 år, hvilket man har mærket på museer og oplevelsescentre, historiske værksteder og markeder, i historieturisme og ved offentlige events.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedFrederiksberg
  ForlagSamfundslitteratur
  ISBN (Trykt)9788759321911
  ISBN (Elektronisk)9788759324783
  StatusUdgivet - 2015

  Citer dette

  Kruse, T. E., & Warring, A. E. (red.) (2015). Fortider tur/retur: Reenactment og historiebrug. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
  @book{c13a9a1a67a9430e85a386f0eab7d87d,
  title = "Fortider tur/retur: Reenactment og historiebrug",
  abstract = "Fortider tur/retur handler om, hvordan mennesker levendeg{\o}r fortid i deres fritid. Om selvorganiserede grupper, der reenacter middelalder og 2. verdenskrig, om pilgrimsvandrere i Frans af Assisis fodspor og om familier, der i ferien lever som jernalderfamilie i Sagnlandet Lejre.Reenactment og levendeg{\o}relse af fortid er vokset kraftigt inden for de sidste 50 {\aa}r, hvilket man har m{\ae}rket p{\aa} museer og oplevelsescentre, historiske v{\ae}rksteder og markeder, i historieturisme og ved offentlige events.",
  editor = "Kruse, {Tove Elisabeth} and Warring, {Anette Elisabeth}",
  year = "2015",
  language = "Dansk",
  isbn = "9788759321911",
  publisher = "Samfundslitteratur",

  }

  Kruse, TE & Warring, AE (red) 2015, Fortider tur/retur: Reenactment og historiebrug. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

  Fortider tur/retur : Reenactment og historiebrug. / Kruse, Tove Elisabeth (Redaktør); Warring, Anette Elisabeth (Redaktør).

  Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2015.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

  TY - BOOK

  T1 - Fortider tur/retur

  T2 - Reenactment og historiebrug

  A2 - Kruse, Tove Elisabeth

  A2 - Warring, Anette Elisabeth

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Fortider tur/retur handler om, hvordan mennesker levendegør fortid i deres fritid. Om selvorganiserede grupper, der reenacter middelalder og 2. verdenskrig, om pilgrimsvandrere i Frans af Assisis fodspor og om familier, der i ferien lever som jernalderfamilie i Sagnlandet Lejre.Reenactment og levendegørelse af fortid er vokset kraftigt inden for de sidste 50 år, hvilket man har mærket på museer og oplevelsescentre, historiske værksteder og markeder, i historieturisme og ved offentlige events.

  AB - Fortider tur/retur handler om, hvordan mennesker levendegør fortid i deres fritid. Om selvorganiserede grupper, der reenacter middelalder og 2. verdenskrig, om pilgrimsvandrere i Frans af Assisis fodspor og om familier, der i ferien lever som jernalderfamilie i Sagnlandet Lejre.Reenactment og levendegørelse af fortid er vokset kraftigt inden for de sidste 50 år, hvilket man har mærket på museer og oplevelsescentre, historiske værksteder og markeder, i historieturisme og ved offentlige events.

  M3 - Antologi

  SN - 9788759321911

  BT - Fortider tur/retur

  PB - Samfundslitteratur

  CY - Frederiksberg

  ER -