Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Publikationsdato1998
    ISBN (Trykt)87-16-16032-0
    StatusUdgivet - 1998

Pedersen, B. M. (1998). Fortælling om en halvekstern konsulent, der ikke tog advarselssignaler alvorligt. I D. Campbell (red.), Systemisk konsultation København: Handelshøjskolens Forlag.
    Pedersen, Bodil Maria. / Fortælling om en halvekstern konsulent, der ikke tog advarselssignaler alvorligt. Systemisk konsultation. red. / D. Campbell. København : Handelshøjskolens Forlag, 1998.
    @inbook{6e345a205dda11db980d000ea68e967b,
    title = "Fort{\ae}lling om en halvekstern konsulent, der ikke tog advarselssignaler alvorligt",
    author = "Pedersen, {Bodil Maria}",
    year = "1998",
    isbn = "87-16-16032-0",
    editor = "D. Campbell",
    booktitle = "Systemisk konsultation",
    publisher = "Handelsh{\o}jskolens Forlag",

Pedersen, BM 1998, Fortælling om en halvekstern konsulent, der ikke tog advarselssignaler alvorligt. i D Campbell (red.), Systemisk konsultation. Handelshøjskolens Forlag, København.

Fortælling om en halvekstern konsulent, der ikke tog advarselssignaler alvorligt. / Pedersen, Bodil Maria.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Fortælling om en halvekstern konsulent, der ikke tog advarselssignaler alvorligt

AU - Pedersen, Bodil Maria