Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark

From Liberality to Liberal Intolerance?

Bidragets oversatte titel: Forståelser af Tolerance og Intolerance i Danmark: Fra Frisind til Liberal Intolerance?

Tore Vincents Olsen, Lasse Lindekilde

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedSan Domenico di Fiesole
ForlagEuropean University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies
StatusUdgivet - 2012
Udgivet eksterntJa

Olsen, T. V., & Lindekilde, L. (2012). Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark: From Liberality to Liberal Intolerance? San Domenico di Fiesole: European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies.
Olsen, Tore Vincents ; Lindekilde, Lasse. / Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark : From Liberality to Liberal Intolerance?. San Domenico di Fiesole : European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies, 2012. 110 s.
@book{fa335d16e44f46ac9d787497f71ef02d,
title = "Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark: From Liberality to Liberal Intolerance?",
author = "Olsen, {Tore Vincents} and Lasse Lindekilde",
year = "2012",
language = "English",
publisher = "European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies",
address = "Italy",

Olsen, TV & Lindekilde, L 2012, Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark: From Liberality to Liberal Intolerance? European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies, San Domenico di Fiesole.

Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark : From Liberality to Liberal Intolerance? / Olsen, Tore Vincents; Lindekilde, Lasse.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark

T2 - From Liberality to Liberal Intolerance?

AU - Olsen, Tore Vincents

AU - Lindekilde, Lasse

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Report

BT - Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark

PB - European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies

CY - San Domenico di Fiesole

Olsen TV, Lindekilde L. Conceptions of Tolerance and Intolerance in Denmark: From Liberality to Liberal Intolerance? San Domenico di Fiesole: European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies, 2012. 110 s.