Forslag til en dansk energipolitik

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

OriginalsprogDansk
TitelForslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft : en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft
Antal sider6
Vol/bind7
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagOrganisationen til Oplysning om Atomkraft
Publikationsdato1975
Sider5-11
StatusUdgivet - 1975
Udgivet eksterntJa
NavnOOA-Særtryk
Nummer7
ISSN0105-4899

Citer dette

Sørensen, B. (1975). Forslag til en dansk energipolitik. I Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft (Bind 7, s. 5-11). København: Organisationen til Oplysning om Atomkraft. OOA-Særtryk, Nr. 7
Sørensen, Bent. / Forslag til en dansk energipolitik. Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. Bind 7 København : Organisationen til Oplysning om Atomkraft, 1975. s. 5-11 (OOA-Særtryk; Nr. 7).
@inbook{9dded2004b1e11dc9e34000ea68e967b,
title = "Forslag til en dansk energipolitik",
author = "Bent S{\o}rensen",
year = "1975",
language = "Dansk",
volume = "7",
pages = "5--11",
booktitle = "Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft",
publisher = "Organisationen til Oplysning om Atomkraft",

}

Sørensen, B 1975, Forslag til en dansk energipolitik. i Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. bind 7, Organisationen til Oplysning om Atomkraft, København, OOA-Særtryk, nr. 7, s. 5-11.

Forslag til en dansk energipolitik. / Sørensen, Bent.

Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. Bind 7 København : Organisationen til Oplysning om Atomkraft, 1975. s. 5-11 (OOA-Særtryk; Nr. 7).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - Forslag til en dansk energipolitik

AU - Sørensen, Bent

PY - 1975

Y1 - 1975

M3 - Bidrag til rapport

VL - 7

SP - 5

EP - 11

BT - Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft

PB - Organisationen til Oplysning om Atomkraft

CY - København

ER -

Sørensen B. Forslag til en dansk energipolitik. I Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. Bind 7. København: Organisationen til Oplysning om Atomkraft. 1975. s. 5-11. (OOA-Særtryk; Nr. 7).