Tomas Ellegaard, Trine Kløveager Nielsen, Hanna Bjørnøy Sommersel, Neriman Tiftikci, Stina Vestergaard, Michael Søgaard Larsen, Jan Kampmann, Thomas Moser, Sven Persson, Niels Ploug

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Udgivelses stedKbh NV
ForlagDansk Clearinghouse for uddannelsesforskning
ISBN (Trykt)978-87-768835
Rekvirerende organisationDanmarks Evalueringsinstitut
StatusUdgivet - 10 apr. 2014
NavnClearinghouse-forskningsserien
ISSN1904-5255

Ellegaard, T., Nielsen, T. K., Sommersel, H. B., Tiftikci, N., Vestergaard, S., Søgaard Larsen, M., ... Ploug, N. (2014). Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2012 i institutioner for de 0-6-årige. Kbh NV : Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning. Clearinghouse-forskningsserien
Ellegaard, Tomas ; Nielsen, Trine Kløveager ; Sommersel, Hanna Bjørnøy ; Tiftikci, Neriman ; Vestergaard, Stina ; Søgaard Larsen, Michael ; Kampmann, Jan ; Moser, Thomas ; Persson, Sven ; Ploug, Niels. / Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2012 i institutioner for de 0-6-årige. Kbh NV : Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning, 2014. 272 s. (Clearinghouse-forskningsserien).
@book{e704a141725f4c71b727e0fc5901550a,
title = "Forskningskortl{\ae}gning og forskervurdering af skandinavisk forskning i {\aa}ret 2012 i institutioner for de 0-6-{\aa}rige",
author = "Tomas Ellegaard and Nielsen, {Trine Kl{\o}veager} and Sommersel, {Hanna Bj{\o}rn{\o}y} and Neriman Tiftikci and Stina Vestergaard and {S{\o}gaard Larsen}, Michael and Jan Kampmann and Thomas Moser and Sven Persson and Niels Ploug",
year = "2014",
month = "4",
day = "10",
isbn = "978-87-768835",
publisher = "Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning",

Ellegaard, T, Nielsen, TK, Sommersel, HB, Tiftikci, N, Vestergaard, S, Søgaard Larsen, M, Kampmann, J, Moser, T, Persson, S & Ploug, N 2014, Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2012 i institutioner for de 0-6-årige. Clearinghouse-forskningsserien, Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning, Kbh NV .

Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2012 i institutioner for de 0-6-årige. / Ellegaard, Tomas; Nielsen, Trine Kløveager; Sommersel, Hanna Bjørnøy; Tiftikci, Neriman; Vestergaard, Stina ; Søgaard Larsen, Michael ; Kampmann, Jan; Moser, Thomas; Persson, Sven ; Ploug, Niels.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2012 i institutioner for de 0-6-årige

AU - Ellegaard, Tomas

AU - Nielsen, Trine Kløveager

AU - Sommersel, Hanna Bjørnøy

AU - Tiftikci, Neriman

AU - Vestergaard, Stina

AU - Søgaard Larsen, Michael

AU - Kampmann, Jan

AU - Moser, Thomas

AU - Persson, Sven

AU - Ploug, Niels

PY - 2014/4/10

Y1 - 2014/4/10

M3 - Rapport

SN - 978-87-768835

BT - Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2012 i institutioner for de 0-6-årige

PB - Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning

CY - Kbh NV

Ellegaard T, Nielsen TK, Sommersel HB, Tiftikci N, Vestergaard S, Søgaard Larsen M et al. Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2012 i institutioner for de 0-6-årige. Kbh NV : Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning, 2014. 272 s. (Clearinghouse-forskningsserien).