Forskere: Danmark skal omfavne nye globale alliancemuligheder

Lars Buur, Julie Metha Rosenkilde

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

AvisAltinget | Udvikling
StatusUdgivet - 12 jan. 2016

@article{3ebb67b11c434d1e87673b0b4bd11296,
title = "Forskere: Danmark skal omfavne nye globale alliancemuligheder",
abstract = "DEBAT: Den politiske dagsorden har {\ae}ndret sig, og derfor er de nye alliancemuligheder et vigtigt instrument i fremtidig dansk udenrigspolitik. Det mener Lars Buur og Julie Rosenkilde fra Institut for Samfund og Globalisering, RUC.",
keywords = "fremtidens udviklingspolitik",
author = "Lars Buur and Rosenkilde, {Julie Metha}",
year = "2016",
month = "1",
day = "12",
journal = "Altinget | Udvikling",
publisher = "Altinget",

Forskere: Danmark skal omfavne nye globale alliancemuligheder. / Buur, Lars; Rosenkilde, Julie Metha.

I: Altinget | Udvikling, 12.01.2016.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Forskere: Danmark skal omfavne nye globale alliancemuligheder

AU - Buur, Lars

AU - Rosenkilde, Julie Metha

PY - 2016/1/12

Y1 - 2016/1/12

N2 - DEBAT: Den politiske dagsorden har ændret sig, og derfor er de nye alliancemuligheder et vigtigt instrument i fremtidig dansk udenrigspolitik. Det mener Lars Buur og Julie Rosenkilde fra Institut for Samfund og Globalisering, RUC.

AB - DEBAT: Den politiske dagsorden har ændret sig, og derfor er de nye alliancemuligheder et vigtigt instrument i fremtidig dansk udenrigspolitik. Det mener Lars Buur og Julie Rosenkilde fra Institut for Samfund og Globalisering, RUC.

KW - fremtidens udviklingspolitik

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat