Forsker: Internationale studier kan lære os om konkurrence

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

AvisAltinget | Forsyning
StatusUdgivet - 13 dec. 2016

@article{f1cb25ac5c4249719614b57474e3318c,
title = "Forsker: Internationale studier kan l{\ae}re os om konkurrence",
abstract = "FORSYNINGSDEBAT: Der findes b{\aa}de fordele og ulemper ved konkurrenceuds{\ae}ttelse af forsyningsomr{\aa}det. Ole Helby Petersen, professor (MSO) og leder af Center for forskning i offentlig-privat samspil p{\aa} Roskilde Universitet opfordrer her politikerne til at kigge til de dokumenterede internationale erfaringer fra et halvt {\aa}rhundredes forskning.",
author = "Petersen, {Ole Helby}",
year = "2016",
month = "12",
day = "13",
journal = "Altinget | Forsyning",
publisher = "Altinget",

Forsker : Internationale studier kan lære os om konkurrence. / Petersen, Ole Helby.

I: Altinget | Forsyning, 13.12.2016.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Forsker

T2 - Internationale studier kan lære os om konkurrence

AU - Petersen, Ole Helby

PY - 2016/12/13

Y1 - 2016/12/13

N2 - FORSYNINGSDEBAT: Der findes både fordele og ulemper ved konkurrenceudsættelse af forsyningsområdet. Ole Helby Petersen, professor (MSO) og leder af Center for forskning i offentlig-privat samspil på Roskilde Universitet opfordrer her politikerne til at kigge til de dokumenterede internationale erfaringer fra et halvt århundredes forskning.

AB - FORSYNINGSDEBAT: Der findes både fordele og ulemper ved konkurrenceudsættelse af forsyningsområdet. Ole Helby Petersen, professor (MSO) og leder af Center for forskning i offentlig-privat samspil på Roskilde Universitet opfordrer her politikerne til at kigge til de dokumenterede internationale erfaringer fra et halvt århundredes forskning.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Altinget | Forsyning