Fornyelse af planlægningen: Inddragelse af virksomheder og borgere i planlægningen

Annika Agger, Niels Helberg, Ellen Højgaard, Anne Skovboe

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  Resumé

  Rapport udarbejdet som led i et samarbejdsprojekt mellem Miljøministeriet og Dansk Byplanlaboratorium om fornyelse af planloven. Projektet bygger på samtaler med planlæggere i 9 kommuner, samt to fokusgruppe samtaler med planlæggere fra 12 kommuner. Projektet samler op på erfaringer med at involvere offentligheden i planloven og kommer med eksempler fra udlandet. Som billag i rapporten findes en værktøjskasse over indrragelsesmetoder i forhold til forskellige niveauer!
  OriginalsprogDansk
  ForlagDansk Byplanlaboratorium
  Antal sider37
  ISBN (Trykt)87-91643-10-4
  StatusUdgivet - 2006

  Note vedr. afhandling

  Annika Agger var projektleder på projektet og hovedforfatter sammen med konsulent Niels Helberg!

  Citer dette

  Agger, A., Helberg, N., Højgaard, E., & Skovboe, A. (2006). Fornyelse af planlægningen: Inddragelse af virksomheder og borgere i planlægningen. Dansk Byplanlaboratorium.
  Agger, Annika ; Helberg, Niels ; Højgaard, Ellen ; Skovboe, Anne. / Fornyelse af planlægningen : Inddragelse af virksomheder og borgere i planlægningen. Dansk Byplanlaboratorium, 2006. 37 s.
  @book{ffd55e9052c511db9789000ea68e967b,
  title = "Fornyelse af planl{\ae}gningen: Inddragelse af virksomheder og borgere i planl{\ae}gningen",
  abstract = "Rapport udarbejdet som led i et samarbejdsprojekt mellem Milj{\o}ministeriet og Dansk Byplanlaboratorium om fornyelse af planloven. Projektet bygger p{\aa} samtaler med planl{\ae}ggere i 9 kommuner, samt to fokusgruppe samtaler med planl{\ae}ggere fra 12 kommuner. Projektet samler op p{\aa} erfaringer med at involvere offentligheden i planloven og kommer med eksempler fra udlandet. Som billag i rapporten findes en v{\ae}rkt{\o}jskasse over indrragelsesmetoder i forhold til forskellige niveauer!",
  author = "Annika Agger and Niels Helberg and Ellen H{\o}jgaard and Anne Skovboe",
  year = "2006",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-91643-10-4",
  publisher = "Dansk Byplanlaboratorium",

  }

  Agger, A, Helberg, N, Højgaard, E & Skovboe, A 2006, Fornyelse af planlægningen: Inddragelse af virksomheder og borgere i planlægningen. Dansk Byplanlaboratorium.

  Fornyelse af planlægningen : Inddragelse af virksomheder og borgere i planlægningen. / Agger, Annika; Helberg, Niels; Højgaard, Ellen; Skovboe, Anne.

  Dansk Byplanlaboratorium, 2006. 37 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  TY - RPRT

  T1 - Fornyelse af planlægningen

  T2 - Inddragelse af virksomheder og borgere i planlægningen

  AU - Agger, Annika

  AU - Helberg, Niels

  AU - Højgaard, Ellen

  AU - Skovboe, Anne

  PY - 2006

  Y1 - 2006

  N2 - Rapport udarbejdet som led i et samarbejdsprojekt mellem Miljøministeriet og Dansk Byplanlaboratorium om fornyelse af planloven. Projektet bygger på samtaler med planlæggere i 9 kommuner, samt to fokusgruppe samtaler med planlæggere fra 12 kommuner. Projektet samler op på erfaringer med at involvere offentligheden i planloven og kommer med eksempler fra udlandet. Som billag i rapporten findes en værktøjskasse over indrragelsesmetoder i forhold til forskellige niveauer!

  AB - Rapport udarbejdet som led i et samarbejdsprojekt mellem Miljøministeriet og Dansk Byplanlaboratorium om fornyelse af planloven. Projektet bygger på samtaler med planlæggere i 9 kommuner, samt to fokusgruppe samtaler med planlæggere fra 12 kommuner. Projektet samler op på erfaringer med at involvere offentligheden i planloven og kommer med eksempler fra udlandet. Som billag i rapporten findes en værktøjskasse over indrragelsesmetoder i forhold til forskellige niveauer!

  M3 - Rapport

  SN - 87-91643-10-4

  BT - Fornyelse af planlægningen

  PB - Dansk Byplanlaboratorium

  ER -

  Agger A, Helberg N, Højgaard E, Skovboe A. Fornyelse af planlægningen: Inddragelse af virksomheder og borgere i planlægningen. Dansk Byplanlaboratorium, 2006. 37 s.