Formidling af arbejderhistorie i massemedierne

politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)87-88001-09-1
    StatusUdgivet - 1987
    NavnSkrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter
    Nummer14
    ISSN0106-262x

• historiografi
    • historiekultur
    • arbejderbevægelsens historie

Bryld, C. (1987). Formidling af arbejderhistorie i massemedierne: politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel. Roskilde: Roskilde Universitet. Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter, Nr. 14
    Bryld, Claus. / Formidling af arbejderhistorie i massemedierne : politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel. Roskilde : Roskilde Universitet, 1987. (Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter; Nr. 14).
    @book{1dd9c0d052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "Formidling af arbejderhistorie i massemedierne: politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel",
    keywords = "historiografi, historiekultur, arbejderbev{\ae}gelsens historie",
    author = "Claus Bryld",
    year = "1987",
    isbn = "87-88001-09-1",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bryld, C 1987, Formidling af arbejderhistorie i massemedierne: politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel. Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter, nr. 14, Roskilde Universitet, Roskilde.

Formidling af arbejderhistorie i massemedierne : politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel. / Bryld, Claus.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Formidling af arbejderhistorie i massemedierne

T2 - politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel

AU - Bryld, Claus

PY - 1987

Y1 - 1987

KW - historiografi

KW - historiekultur

KW - arbejderbevægelsens historie

M3 - Rapport

SN - 87-88001-09-1

BT - Formidling af arbejderhistorie i massemedierne

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bryld C. Formidling af arbejderhistorie i massemedierne: politiske og ideologiske problemer med Danmarks som eksempel. Roskilde: Roskilde Universitet, 1987. (Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter; Nr. 14).