Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1999
    StatusUdgivet - 1999

Nielsen, N. M. (1999). Formel gyldighed i argumentationsanalysen: et kritisk blik på Stephen Toulmins argumentmodel. I R. Therkelsen, & E. Klitgård (red.), Detaljen: Tekstanalysen og dens grænser II Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Nielsen, Niels Møller. / Formel gyldighed i argumentationsanalysen : et kritisk blik på Stephen Toulmins argumentmodel. Detaljen: Tekstanalysen og dens grænser II. red. / Rita Therkelsen ; Ebbe Klitgård. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999.
    @inbook{a6e0550052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Formel gyldighed i argumentationsanalysen: et kritisk blik p{\aa} Stephen Toulmins argumentmodel",
    author = "Nielsen, {Niels M{\o}ller}",
    year = "1999",
    editor = "Rita Therkelsen and Ebbe Klitg{\aa}rd",
    booktitle = "Detaljen",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Nielsen, NM 1999, Formel gyldighed i argumentationsanalysen: et kritisk blik på Stephen Toulmins argumentmodel. i R Therkelsen & E Klitgård (red), Detaljen: Tekstanalysen og dens grænser II. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Formel gyldighed i argumentationsanalysen : et kritisk blik på Stephen Toulmins argumentmodel. / Nielsen, Niels Møller.

Detaljen: Tekstanalysen og dens grænser II. red. / Rita Therkelsen; Ebbe Klitgård. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Formel gyldighed i argumentationsanalysen

T2 - et kritisk blik på Stephen Toulmins argumentmodel