Forholdet mellem arbejde og uddannelse

set fra virksomhedssiden

Finn M. Sommer, John Houman Sørensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagForskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole
    StatusUdgivet - 1999
    NavnArbejdspapir / Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole
    Nummer14
    ISSN1600-0013

Sommer, F. M., & Houman Sørensen, J. (1999). Forholdet mellem arbejde og uddannelse: set fra virksomhedssiden. København: Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole. Arbejdspapir / Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole, Nr. 14
    Sommer, Finn M. ; Houman Sørensen, John. / Forholdet mellem arbejde og uddannelse : set fra virksomhedssiden. København : Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole, 1999. (Arbejdspapir / Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole; Nr. 14).
    @book{a38d118052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Forholdet mellem arbejde og uddannelse: set fra virksomhedssiden",
    author = "Sommer, {Finn M.} and {Houman S{\o}rensen}, John",
    year = "1999",
    publisher = "Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks L{\ae}rerh{\o}jskole",

Sommer, FM & Houman Sørensen, J 1999, Forholdet mellem arbejde og uddannelse: set fra virksomhedssiden. Arbejdspapir / Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole, nr. 14, Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole, København.

Forholdet mellem arbejde og uddannelse : set fra virksomhedssiden. / Sommer, Finn M.; Houman Sørensen, John.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Forholdet mellem arbejde og uddannelse

T2 - set fra virksomhedssiden

AU - Sommer, Finn M.

AU - Houman Sørensen, John

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - Forholdet mellem arbejde og uddannelse

PB - Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole

CY - København

Sommer FM, Houman Sørensen J. Forholdet mellem arbejde og uddannelse: set fra virksomhedssiden. København: Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole, 1999. (Arbejdspapir / Forskningscenter for Voksenuddannelse, Danmarks Lærerhøjskole; Nr. 14).