Forestillingen om Cyberspace

på opdagelse i den computermedierede verden

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelInternet, World Wide Web og Netværkskommunik@tion
RedaktørerJens Jensen
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato1999
StatusUdgivet - 1999
Udgivet eksterntJa
NavnFISK-serien
Nummer4
ISSN0908-3502

Hansen, K. (1999). Forestillingen om Cyberspace: på opdagelse i den computermedierede verden. I J. Jensen (red.), Internet, World Wide Web og Netværkskommunik@tion Aalborg Universitetsforlag. FISK-serien, Nr. 4
Hansen, Kenneth. / Forestillingen om Cyberspace : på opdagelse i den computermedierede verden. Internet, World Wide Web og Netværkskommunik@tion. red. / Jens Jensen. Aalborg Universitetsforlag, 1999. (FISK-serien; Nr. 4).
@inbook{d7a84feee75a4961a84f69b1c9507535,
title = "Forestillingen om Cyberspace: p{\aa} opdagelse i den computermedierede verden",
author = "Kenneth Hansen",
year = "1999",
editor = "Jens Jensen",
booktitle = "Internet, World Wide Web og Netv{\ae}rkskommunik@tion",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Hansen, K 1999, Forestillingen om Cyberspace: på opdagelse i den computermedierede verden. i J Jensen (red.), Internet, World Wide Web og Netværkskommunik@tion. Aalborg Universitetsforlag, FISK-serien, nr. 4.

Forestillingen om Cyberspace : på opdagelse i den computermedierede verden. / Hansen, Kenneth.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Forestillingen om Cyberspace

T2 - på opdagelse i den computermedierede verden

AU - Hansen, Kenneth

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Internet, World Wide Web og Netværkskommunik@tion

A2 - Jensen, Jens

PB - Aalborg Universitetsforlag

Hansen K. Forestillingen om Cyberspace: på opdagelse i den computermedierede verden. I Jensen J, red., Internet, World Wide Web og Netværkskommunik@tion. Aalborg Universitetsforlag. 1999. (FISK-serien; Nr. 4).