Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1987
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Vol/bind62

• Science park
    • Forskningspolitik

Jensen, H. T., & Skriver, P. H. (1987). Foreløbig rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge idéen i Roskilde. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Bind. 62
    Jensen, Henrik Toft ; Skriver, Peter Hegelund. / Foreløbig rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge idéen i Roskilde. Roskilde : Roskilde Universitet, 1987. 44 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Bind 62).
    @book{f6f0501052c911dbb97a000ea68e967b,
    title = "Forel{\o}big rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge id{\'e}en i Roskilde",
    keywords = "Science park, Forskningspolitik",
    author = "Jensen, {Henrik Toft} and Skriver, {Peter Hegelund}",
    year = "1987",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, HT & Skriver, PH 1987, Foreløbig rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge idéen i Roskilde. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, bind 62, Roskilde Universitet, Roskilde.

Foreløbig rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge idéen i Roskilde. / Jensen, Henrik Toft; Skriver, Peter Hegelund.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Foreløbig rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge idéen i Roskilde

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Skriver, Peter Hegelund

PY - 1987

Y1 - 1987

KW - Science park

KW - Forskningspolitik

M3 - Rapport

BT - Foreløbig rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge idéen i Roskilde

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jensen HT, Skriver PH. Foreløbig rapport om forskerparker, deres udvikling i Europa og USA og hvordan vi kan bruge idéen i Roskilde. Roskilde: Roskilde Universitet, 1987. 44 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Bind 62).