Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær

Jeppe Zielinski Nguyen Ajslev

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  Resumé

  Rapporten beskæftiger sig med spørgsmålet om hvordan fordelingen af arbejdet i byggesjakket foregår, og hvorvidt denne fordeling har negativ betydning for den fysiske belastning, og de smerter som bygningsarbejdere oplever. Rapporten reviderer vores hidtidige forståelser af de demokratiske processer i byggesjakket, og peger bl.a. på, at der bør gøres indsatser i forhold til rum for diskussion af traditioner, normer, incitamentsstrukturer og tilgængeligheden af hjælpemidler både blandt arbejdere i sjakkene og i virksomhederne hvis man vil ændre de sociale og organisatoriske betingelser for at tage vare på kroppen.
  OriginalsprogDansk
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider71
  StatusUdgivet - nov. 2014
  NavnSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
  ISSN2245-702X

  Citer dette

  Ajslev, J. Z. N. (2014). Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Roskilde Universitet. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
  Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen. / Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Roskilde Universitet, 2014. 71 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)).
  @book{7165845ce8ed497699d6fbde7cef4253,
  title = "Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesv{\ae}r",
  abstract = "Rapporten besk{\ae}ftiger sig med sp{\o}rgsm{\aa}let om hvordan fordelingen af arbejdet i byggesjakket foreg{\aa}r, og hvorvidt denne fordeling har negativ betydning for den fysiske belastning, og de smerter som bygningsarbejdere oplever. Rapporten reviderer vores hidtidige forst{\aa}elser af de demokratiske processer i byggesjakket, og peger bl.a. p{\aa}, at der b{\o}r g{\o}res indsatser i forhold til rum for diskussion af traditioner, normer, incitamentsstrukturer og tilg{\ae}ngeligheden af hj{\ae}lpemidler b{\aa}de blandt arbejdere i sjakkene og i virksomhederne hvis man vil {\ae}ndre de sociale og organisatoriske betingelser for at tage vare p{\aa} kroppen.",
  author = "Ajslev, {Jeppe Zielinski Nguyen}",
  year = "2014",
  month = "11",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Ajslev, JZN 2014, Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), Roskilde Universitet.

  Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. / Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen.

  Roskilde Universitet, 2014. 71 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  TY - RPRT

  T1 - Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær

  AU - Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen

  PY - 2014/11

  Y1 - 2014/11

  N2 - Rapporten beskæftiger sig med spørgsmålet om hvordan fordelingen af arbejdet i byggesjakket foregår, og hvorvidt denne fordeling har negativ betydning for den fysiske belastning, og de smerter som bygningsarbejdere oplever. Rapporten reviderer vores hidtidige forståelser af de demokratiske processer i byggesjakket, og peger bl.a. på, at der bør gøres indsatser i forhold til rum for diskussion af traditioner, normer, incitamentsstrukturer og tilgængeligheden af hjælpemidler både blandt arbejdere i sjakkene og i virksomhederne hvis man vil ændre de sociale og organisatoriske betingelser for at tage vare på kroppen.

  AB - Rapporten beskæftiger sig med spørgsmålet om hvordan fordelingen af arbejdet i byggesjakket foregår, og hvorvidt denne fordeling har negativ betydning for den fysiske belastning, og de smerter som bygningsarbejdere oplever. Rapporten reviderer vores hidtidige forståelser af de demokratiske processer i byggesjakket, og peger bl.a. på, at der bør gøres indsatser i forhold til rum for diskussion af traditioner, normer, incitamentsstrukturer og tilgængeligheden af hjælpemidler både blandt arbejdere i sjakkene og i virksomhederne hvis man vil ændre de sociale og organisatoriske betingelser for at tage vare på kroppen.

  M3 - Rapport

  BT - Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær

  PB - Roskilde Universitet

  ER -

  Ajslev JZN. Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Roskilde Universitet, 2014. 71 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)).