Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær

Jeppe Zielinski Nguyen Ajslev

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - nov. 2014
    NavnSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
    ISSN2245-702X

Ajslev, J. Z. N. (2014). Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Roskilde Universitet. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
    Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen. / Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Roskilde Universitet, 2014. 71 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)).
    @book{7165845ce8ed497699d6fbde7cef4253,
    title = "Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesv{\ae}r",
    abstract = "Rapporten besk{\ae}ftiger sig med sp{\o}rgsm{\aa}let om hvordan fordelingen af arbejdet i byggesjakket foreg{\aa}r, og hvorvidt denne fordeling har negativ betydning for den fysiske belastning, og de smerter som bygningsarbejdere oplever. Rapporten reviderer vores hidtidige forst{\aa}elser af de demokratiske processer i byggesjakket, og peger bl.a. p{\aa}, at der b{\o}r g{\o}res indsatser i forhold til rum for diskussion af traditioner, normer, incitamentsstrukturer og tilg{\ae}ngeligheden af hj{\ae}lpemidler b{\aa}de blandt arbejdere i sjakkene og i virksomhederne hvis man vil {\ae}ndre de sociale og organisatoriske betingelser for at tage vare p{\aa} kroppen.",
    author = "Ajslev, {Jeppe Zielinski Nguyen}",
    year = "2014",
    month = "11",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ajslev, JZN 2014, Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), Roskilde Universitet.

Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. / Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen.

Roskilde Universitet, 2014. 71 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær

AU - Ajslev, Jeppe Zielinski Nguyen

PY - 2014/11

Y1 - 2014/11

N2 - Rapporten beskæftiger sig med spørgsmålet om hvordan fordelingen af arbejdet i byggesjakket foregår, og hvorvidt denne fordeling har negativ betydning for den fysiske belastning, og de smerter som bygningsarbejdere oplever. Rapporten reviderer vores hidtidige forståelser af de demokratiske processer i byggesjakket, og peger bl.a. på, at der bør gøres indsatser i forhold til rum for diskussion af traditioner, normer, incitamentsstrukturer og tilgængeligheden af hjælpemidler både blandt arbejdere i sjakkene og i virksomhederne hvis man vil ændre de sociale og organisatoriske betingelser for at tage vare på kroppen.

AB - Rapporten beskæftiger sig med spørgsmålet om hvordan fordelingen af arbejdet i byggesjakket foregår, og hvorvidt denne fordeling har negativ betydning for den fysiske belastning, og de smerter som bygningsarbejdere oplever. Rapporten reviderer vores hidtidige forståelser af de demokratiske processer i byggesjakket, og peger bl.a. på, at der bør gøres indsatser i forhold til rum for diskussion af traditioner, normer, incitamentsstrukturer og tilgængeligheden af hjælpemidler både blandt arbejdere i sjakkene og i virksomhederne hvis man vil ændre de sociale og organisatoriske betingelser for at tage vare på kroppen.

M3 - Rapport

BT - Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær

PB - Roskilde Universitet

Ajslev JZN. Fordelingen af arbejdet i sjakket og muskel- og skeletbesvær. Roskilde Universitet, 2014. 71 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)).