Forældre til børn med handikap udsættes for psykisk vold

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

TidsskriftPolitiken
ISSN0907-1814
StatusUdgivet - 6 jun. 2019

@article{f3a22bce95cd4ceba2cf919e85cbbe2d,
title = "For{\ae}ldre til b{\o}rn med handikap uds{\ae}ttes for psykisk vold",
abstract = "»DU BEDER OM meget hj{\ae}lp - du skal vist have vurderet din for{\ae}ldreevne«. S{\aa}dan l{\o}d beskeden til en mor til et barn med handikap, der bad om mere hj{\ae}lp og st{\o}tte fra sin kommune.Jeg snakker efterh{\aa}nden j{\ae}vnligt med for{\ae}ldre til b{\o}rn med handikap, der bliver truet med anbringelse, efter de har ans{\o}gt om mere hj{\ae}lp og st{\o}tte. Her presses de typisk til at v{\ae}lge ' frivillig anbringelse' - for deres egen skyld.",
author = "Falster, {Emil S{\o}bjerg}",
year = "2019",
month = "6",
day = "6",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

Forældre til børn med handikap udsættes for psykisk vold. / Falster, Emil Søbjerg.

I: Politiken, 06.06.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Forældre til børn med handikap udsættes for psykisk vold

AU - Falster, Emil Søbjerg

PY - 2019/6/6

Y1 - 2019/6/6

N2 - »DU BEDER OM meget hjælp - du skal vist have vurderet din forældreevne«. Sådan lød beskeden til en mor til et barn med handikap, der bad om mere hjælp og støtte fra sin kommune.Jeg snakker efterhånden jævnligt med forældre til børn med handikap, der bliver truet med anbringelse, efter de har ansøgt om mere hjælp og støtte. Her presses de typisk til at vælge ' frivillig anbringelse' - for deres egen skyld.

AB - »DU BEDER OM meget hjælp - du skal vist have vurderet din forældreevne«. Sådan lød beskeden til en mor til et barn med handikap, der bad om mere hjælp og støtte fra sin kommune.Jeg snakker efterhånden jævnligt med forældre til børn med handikap, der bliver truet med anbringelse, efter de har ansøgt om mere hjælp og støtte. Her presses de typisk til at vælge ' frivillig anbringelse' - for deres egen skyld.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Politiken