Fokus på job?

En analyse af kontaktforløbssamtaler i AF, kommuner og hos andre aktører

Bodil Damgaard, Pernille Hohnen, Mikkel Bo Madsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd
ISBN (Trykt)87-7487-789-5
StatusUdgivet - 2005
Udgivet eksterntJa
NavnDenmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter
Vol/bind05:12
ISSN1396-1810

Damgaard, B., Hohnen, P., & Madsen, M. B. (2005). Fokus på job? En analyse af kontaktforløbssamtaler i AF, kommuner og hos andre aktører. København: SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd. Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter, Bind. 05:12
Damgaard, Bodil ; Hohnen, Pernille ; Madsen, Mikkel Bo. / Fokus på job? En analyse af kontaktforløbssamtaler i AF, kommuner og hos andre aktører. København : SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd, 2005. 107 s. (Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter, Bind 05:12).
@book{2cbe82aa2a1f4fdaabab92b73341ddeb,
title = "Fokus p{\aa} job?: En analyse af kontaktforl{\o}bssamtaler i AF, kommuner og hos andre akt{\o}rer",
author = "Bodil Damgaard and Pernille Hohnen and Madsen, {Mikkel Bo}",
year = "2005",
isbn = "87-7487-789-5",
publisher = "SFI - Det nationale Forskningscenter for Velf{\ae}rd",

Damgaard, B, Hohnen, P & Madsen, MB 2005, Fokus på job? En analyse af kontaktforløbssamtaler i AF, kommuner og hos andre aktører. Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter, bind 05:12, SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd, København.

Fokus på job? En analyse af kontaktforløbssamtaler i AF, kommuner og hos andre aktører. / Damgaard, Bodil; Hohnen, Pernille; Madsen, Mikkel Bo.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Fokus på job?

T2 - En analyse af kontaktforløbssamtaler i AF, kommuner og hos andre aktører

AU - Damgaard, Bodil

AU - Hohnen, Pernille

AU - Madsen, Mikkel Bo

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Bog

SN - 87-7487-789-5

BT - Fokus på job?

PB - SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd

CY - København

Damgaard B, Hohnen P, Madsen MB. Fokus på job? En analyse af kontaktforløbssamtaler i AF, kommuner og hos andre aktører. København: SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd, 2005. 107 s. (Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter, Bind 05:12).