Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean

Preben Kaarsholm (Redaktør), Manuel Ramos (Redaktør), Iain Walker (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedLisbon
ForlagCentro de Estudos Internacionais do Instituto Universitário de Lisboa
ISBN (Elektronisk)9789898876164
StatusUdgivet - 2017
NavnebookIS

Kaarsholm, P., Ramos, M., & Walker, I. (red.) (2017). Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean. Lisbon: Centro de Estudos Internacionais do Instituto Universitário de Lisboa. ebookIS
Kaarsholm, Preben (Redaktør) ; Ramos, Manuel (Redaktør) ; Walker, Iain (Redaktør). / Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean. Lisbon : Centro de Estudos Internacionais do Instituto Universitário de Lisboa, 2017. 195 s. (ebookIS).
@book{c3f2b8e42dd042eda0179d2d79116f2f,
title = "Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean",
editor = "Preben Kaarsholm and Manuel Ramos and Iain Walker",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Centro de Estudos Internacionais do Instituto Universit{\'a}rio de Lisboa",

Kaarsholm, P, Ramos, M & Walker, I (red) 2017, Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean. ebookIS, Centro de Estudos Internacionais do Instituto Universitário de Lisboa, Lisbon.

Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean. / Kaarsholm, Preben (Redaktør); Ramos, Manuel (Redaktør); Walker, Iain (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean

A2 - Kaarsholm, Preben

A2 - Ramos, Manuel

A2 - Walker, Iain

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Anthology

BT - Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean

PB - Centro de Estudos Internacionais do Instituto Universitário de Lisboa

CY - Lisbon

Kaarsholm P, (ed.), Ramos M, (ed.), Walker I, (ed.). Fluid Networks and Hegemonic Powers in the Western Indian Ocean. Lisbon: Centro de Estudos Internacionais do Instituto Universitário de Lisboa, 2017. 195 s. (ebookIS).