Flood risk perception and place attachment: A case study in Poland

Agnieszka Hunka

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelFreude am Fluss Final Conference "Space for the River, Space for People"
ForlagRadboud University Nijmegen
Publikationsdato22 okt. 2008
StatusUdgivet - 22 okt. 2008
Udgivet eksterntJa

Hunka, A. (2008). Flood risk perception and place attachment: A case study in Poland. I Freude am Fluss Final Conference "Space for the River, Space for People" Radboud University Nijmegen.
Hunka, Agnieszka. / Flood risk perception and place attachment: A case study in Poland. Freude am Fluss Final Conference "Space for the River, Space for People". Radboud University Nijmegen, 2008.
@inproceedings{42337aa90afd41788fa938aa0777193c,
title = "Flood risk perception and place attachment: A case study in Poland",
author = "Agnieszka Hunka",
year = "2008",
month = "10",
day = "22",
language = "English",
booktitle = "Freude am Fluss Final Conference {"}Space for the River, Space for People{"}",
publisher = "Radboud University Nijmegen",

Hunka, A 2008, Flood risk perception and place attachment: A case study in Poland. i Freude am Fluss Final Conference "Space for the River, Space for People". Radboud University Nijmegen.

Flood risk perception and place attachment: A case study in Poland. / Hunka, Agnieszka.

TY - GEN

T1 - Flood risk perception and place attachment: A case study in Poland

AU - Hunka, Agnieszka

PY - 2008/10/22