Flexisme

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Udviklingen på arbejdsmarkedet har haft voldsomme konsekvenser for det moderne menneskes selvforhold, som både skal underlægge sig betingelser for selvrealisering under et flexicurity-regime, et selvkritisk forhold under et flexploitation-regime og udøve selvcensur i forhold til kritisable forhold på arbejdspladsen under det, som forfatterne kalder ”flexismen”.

Flexisme er en ny teori om udviklingen på arbejdsmarkedet, som giver indblik i de emotionelle dilemmaer og paradokser, som følger af udviklingen. Teorien indskriver sig i nutidige debatter om baggrunden for dårligt psykisk arbejdsmiljø og usikkerhed og stress på arbejdsmarkedet. Rasmus Willig og Anders Ejrnæs er begge anerkendte sociologer og forskere.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagHans Reitzels Forlag
Antal sider252
ISBN (Trykt)9788741273754
ISBN (Elektronisk)9788741274546
StatusUdgivet - 22 okt. 2018

Citer dette

Willig, R., & Ejrnæs, A. (2018). Flexisme. København: Hans Reitzels Forlag.
Willig, Rasmus ; Ejrnæs, Anders. / Flexisme. København : Hans Reitzels Forlag, 2018. 252 s.
@book{fa90a303cb424d6d86ace7b61a43e3f2,
title = "Flexisme",
abstract = "Udviklingen p{\aa} arbejdsmarkedet har haft voldsomme konsekvenser for det moderne menneskes selvforhold, som b{\aa}de skal underl{\ae}gge sig betingelser for selvrealisering under et flexicurity-regime, et selvkritisk forhold under et flexploitation-regime og ud{\o}ve selvcensur i forhold til kritisable forhold p{\aa} arbejdspladsen under det, som forfatterne kalder ”flexismen”.Flexisme er en ny teori om udviklingen p{\aa} arbejdsmarkedet, som giver indblik i de emotionelle dilemmaer og paradokser, som f{\o}lger af udviklingen. Teorien indskriver sig i nutidige debatter om baggrunden for d{\aa}rligt psykisk arbejdsmilj{\o} og usikkerhed og stress p{\aa} arbejdsmarkedet. Rasmus Willig og Anders Ejrn{\ae}s er begge anerkendte sociologer og forskere.",
author = "Rasmus Willig and Anders Ejrn{\ae}s",
year = "2018",
month = "10",
day = "22",
language = "Dansk",
isbn = "9788741273754",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",

}

Willig, R & Ejrnæs, A 2018, Flexisme. Hans Reitzels Forlag, København.

Flexisme. / Willig, Rasmus; Ejrnæs, Anders.

København : Hans Reitzels Forlag, 2018. 252 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Flexisme

AU - Willig, Rasmus

AU - Ejrnæs, Anders

PY - 2018/10/22

Y1 - 2018/10/22

N2 - Udviklingen på arbejdsmarkedet har haft voldsomme konsekvenser for det moderne menneskes selvforhold, som både skal underlægge sig betingelser for selvrealisering under et flexicurity-regime, et selvkritisk forhold under et flexploitation-regime og udøve selvcensur i forhold til kritisable forhold på arbejdspladsen under det, som forfatterne kalder ”flexismen”.Flexisme er en ny teori om udviklingen på arbejdsmarkedet, som giver indblik i de emotionelle dilemmaer og paradokser, som følger af udviklingen. Teorien indskriver sig i nutidige debatter om baggrunden for dårligt psykisk arbejdsmiljø og usikkerhed og stress på arbejdsmarkedet. Rasmus Willig og Anders Ejrnæs er begge anerkendte sociologer og forskere.

AB - Udviklingen på arbejdsmarkedet har haft voldsomme konsekvenser for det moderne menneskes selvforhold, som både skal underlægge sig betingelser for selvrealisering under et flexicurity-regime, et selvkritisk forhold under et flexploitation-regime og udøve selvcensur i forhold til kritisable forhold på arbejdspladsen under det, som forfatterne kalder ”flexismen”.Flexisme er en ny teori om udviklingen på arbejdsmarkedet, som giver indblik i de emotionelle dilemmaer og paradokser, som følger af udviklingen. Teorien indskriver sig i nutidige debatter om baggrunden for dårligt psykisk arbejdsmiljø og usikkerhed og stress på arbejdsmarkedet. Rasmus Willig og Anders Ejrnæs er begge anerkendte sociologer og forskere.

UR - https://hansreitzel.dk/soeg/flexisme-bog-48376-9788741273754

M3 - Bog

SN - 9788741273754

BT - Flexisme

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København

ER -

Willig R, Ejrnæs A. Flexisme. København: Hans Reitzels Forlag, 2018. 252 s.