Flertal af vælgerne holder fast ved det kommunale selvstyre

Lars Bugge Andersen, Henrik Toft Jensen, Viggo Plum, Søren Villadsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TitelBorgernes syn på Kommunalpolitik : Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser
    RedaktørerLars Bugge Andersen, Karl-Henrik Bentzon, Henrik Toft Jensen, Hans Jørgen Nielsen, Viggo Plum, Steen Sauerberg, Søren Villadsen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    Publikationsdato1979
    Sider8-10
    StatusUdgivet - 1979
    NavnArbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet
    Nummer12
    ISSN0109-5412

Bugge Andersen, L., Jensen, H. T., Plum, V., & Villadsen, S. (1979). Flertal af vælgerne holder fast ved det kommunale selvstyre. I L. Bugge Andersen, K-H. Bentzon, H. Toft Jensen, H. J. Nielsen, V. Plum, S. Sauerberg, & S. Villadsen (red.), Borgernes syn på Kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser (s. 8-10). København: Københavns Universitet. Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet, Nr. 12
    Bugge Andersen, Lars ; Jensen, Henrik Toft ; Plum, Viggo ; Villadsen, Søren. / Flertal af vælgerne holder fast ved det kommunale selvstyre. Borgernes syn på Kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. red. / Lars Bugge Andersen ; Karl-Henrik Bentzon ; Henrik Toft Jensen ; Hans Jørgen Nielsen ; Viggo Plum ; Steen Sauerberg ; Søren Villadsen. København : Københavns Universitet, 1979. s. 8-10 (Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet; Nr. 12).
    @inbook{ba879af0c1a711db856d000ea68e967b,
    title = "Flertal af v{\ae}lgerne holder fast ved det kommunale selvstyre",
    author = "{Bugge Andersen}, Lars and Jensen, {Henrik Toft} and Viggo Plum and S{\o}ren Villadsen",
    year = "1979",
    pages = "8--10",
    editor = "{Bugge Andersen}, Lars and Karl-Henrik Bentzon and {Toft Jensen}, Henrik and Nielsen, {Hans J{\o}rgen} and Viggo Plum and Steen Sauerberg and S{\o}ren Villadsen",
    booktitle = "Borgernes syn p{\aa} Kommunalpolitik",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Bugge Andersen, L, Jensen, HT, Plum, V & Villadsen, S 1979, Flertal af vælgerne holder fast ved det kommunale selvstyre. i L Bugge Andersen, K-H Bentzon, H Toft Jensen, HJ Nielsen, V Plum, S Sauerberg & S Villadsen (red), Borgernes syn på Kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. Københavns Universitet, København, Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet, nr. 12, s. 8-10.

Flertal af vælgerne holder fast ved det kommunale selvstyre. / Bugge Andersen, Lars; Jensen, Henrik Toft; Plum, Viggo; Villadsen, Søren.

Borgernes syn på Kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. red. / Lars Bugge Andersen; Karl-Henrik Bentzon; Henrik Toft Jensen; Hans Jørgen Nielsen; Viggo Plum; Steen Sauerberg; Søren Villadsen. København : Københavns Universitet, 1979. s. 8-10 (Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet; Nr. 12).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

A2 - Villadsen, Søren

PB - Københavns Universitet

CY - København

Bugge Andersen L, Jensen HT, Plum V, Villadsen S. Flertal af vælgerne holder fast ved det kommunale selvstyre. I Bugge Andersen L, Bentzon K-H, Toft Jensen H, Nielsen HJ, Plum V, Sauerberg S, Villadsen S, red., Borgernes syn på Kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. København: Københavns Universitet. 1979. s. 8-10. (Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet; Nr. 12).