Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

StatusUdgivet - 1997
    NavnWorking Paper / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter
    Nummer1

Fuglsang, L. (1997). Fire principper bag serviceinnovation: in service development, internationalkisation and competences. Roskilde: Roskilde Universitet. Working Paper / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, Nr. 1
    Fuglsang, Lars. / Fire principper bag serviceinnovation : in service development, internationalkisation and competences. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Working Paper / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 1).
    @book{8a3bfd90a7b811db8289000ea68e967b,
    title = "Fire principper bag serviceinnovation: in service development, internationalkisation and competences",
    author = "Lars Fuglsang",
    year = "1997",
    language = "Flere sprog",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Fuglsang, L 1997, Fire principper bag serviceinnovation: in service development, internationalkisation and competences. Working Paper / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, nr. 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Fire principper bag serviceinnovation : in service development, internationalkisation and competences. / Fuglsang, Lars.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fire principper bag serviceinnovation

T2 - in service development, internationalkisation and competences

AU - Fuglsang, Lars

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Rapport

BT - Fire principper bag serviceinnovation

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Fuglsang L. Fire principper bag serviceinnovation: in service development, internationalkisation and competences. Roskilde: Roskilde Universitet, 1997. (Working Paper / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 1).