Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnDatalogiske Skrifter
    Nummer48
    ISSN0109-9779

Jørgensen, N. (1994). Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 48
    Jørgensen, Niels. / Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. (Datalogiske Skrifter; Nr. 48).
    @book{5f6e7510d31511db9c7c000ea68e967b,
    title = "Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration",
    author = "Niels J{\o}rgensen",
    year = "1994",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jørgensen, N 1994, Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration. Datalogiske Skrifter, nr. 48, Roskilde Universitet, Roskilde.

Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration. / Jørgensen, Niels.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. (Datalogiske Skrifter; Nr. 48).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration

AU - Jørgensen, Niels

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Report

BT - Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jørgensen N. Finding fixpoint in finite function spaces using neededness analysis and chaotic iteration. Roskilde: Roskilde Universitet, 1994. (Datalogiske Skrifter; Nr. 48).