Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    StatusUdgivet - 1989
    NavnArbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter
    Nummer3
    ISSN0108-2205

Greve, B. (1989). Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller. Roskilde. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, Nr. 3
    Greve, Bent. / Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller. Roskilde, 1989. 26 s. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 3).
    @book{e1cf2bc052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Finanspolitikkens muligheder og de makro{\o}konomiske modeller",
    author = "Bent Greve",
    year = "1989",

Greve, B 1989, Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, nr. 3, Roskilde.

Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller. / Greve, Bent.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller

AU - Greve, Bent

PY - 1989

Y1 - 1989

M3 - Rapport

BT - Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller

CY - Roskilde

Greve B. Finanspolitikkens muligheder og de makroøkonomiske modeller. Roskilde, 1989. 26 s. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 3).