Financial participation

a discussion of employers motives with reference to Denmark

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelWelfare society in transition
    RedaktørerBruno Amoroso, Jesper Jespersen
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1995
    StatusUdgivet - 1995

Bregn, K. (1995). Financial participation: a discussion of employers motives with reference to Denmark. I B. Amoroso, & J. Jespersen (red.), Welfare society in transition Roskilde Universitet.
    Bregn, Kirsten. / Financial participation : a discussion of employers motives with reference to Denmark. Welfare society in transition. red. / Bruno Amoroso ; Jesper Jespersen. Roskilde Universitet, 1995.
    @inbook{722c38d052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Financial participation: a discussion of employers motives with reference to Denmark",
    author = "Kirsten Bregn",
    year = "1995",
    language = "English",
    editor = "Bruno Amoroso and Jesper Jespersen",
    booktitle = "Welfare society in transition",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bregn, K 1995, Financial participation: a discussion of employers motives with reference to Denmark. i B Amoroso & J Jespersen (red), Welfare society in transition. Roskilde Universitet.

Financial participation : a discussion of employers motives with reference to Denmark. / Bregn, Kirsten.

Welfare society in transition. red. / Bruno Amoroso; Jesper Jespersen. Roskilde Universitet, 1995.

TY - CHAP

T1 - Financial participation

T2 - a discussion of employers motives with reference to Denmark

AU - Bregn, Kirsten