Feltkursusrapport

Makedonien - Nordgrækenland vol. 1 & 2

Erik Engberg Olsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnRoskilde Universitet. Institut for Miljo, Samfund og Rumlig Forandring. Kompendium/Lecture Notes
    Nummer121
    ISSN1395-3222

Olsen, E. E. (2001). Feltkursusrapport: Makedonien - Nordgrækenland vol. 1 & 2. Roskilde: Roskilde Universitet. Roskilde Universitet. Institut for Miljo, Samfund og Rumlig Forandring. Kompendium/Lecture Notes, Nr. 121
    Olsen, Erik Engberg. / Feltkursusrapport : Makedonien - Nordgrækenland vol. 1 & 2. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Roskilde Universitet. Institut for Miljo, Samfund og Rumlig Forandring. Kompendium/Lecture Notes; Nr. 121).
    @book{27e349c052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Feltkursusrapport: Makedonien - Nordgr{\ae}kenland vol. 1 & 2",
    author = "Olsen, {Erik Engberg}",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Olsen, EE 2001, Feltkursusrapport: Makedonien - Nordgrækenland vol. 1 & 2. Roskilde Universitet. Institut for Miljo, Samfund og Rumlig Forandring. Kompendium/Lecture Notes, nr. 121, Roskilde Universitet, Roskilde.

Feltkursusrapport : Makedonien - Nordgrækenland vol. 1 & 2. / Olsen, Erik Engberg.

TY - BOOK

T1 - Feltkursusrapport

T2 - Makedonien - Nordgrækenland vol. 1 & 2

AU - Olsen, Erik Engberg

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Feltkursusrapport

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Olsen EE. Feltkursusrapport: Makedonien - Nordgrækenland vol. 1 & 2. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Roskilde Universitet. Institut for Miljo, Samfund og Rumlig Forandring. Kompendium/Lecture Notes; Nr. 121).