Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992

industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og Østmakedonien

Tom T. Kristensen (Redaktør), Viggo Plum (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1993
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse
    Nummer73-74
    ISSN0904-5031

Kristensen, T. T., & Plum, V. (red.) (1993). Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992: industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og Østmakedonien. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse , Nr. 73-74
    Kristensen, Tom T. (Redaktør) ; Plum, Viggo (Redaktør). / Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992 : industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og Østmakedonien. Roskilde : Roskilde Universitet, 1993. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse ; Nr. 73-74).
    @book{ff2ccd1052c611db9789000ea68e967b,
    title = "Feltkursusrapport fra Nordgr{\ae}kenland 1992: industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og {\O}stmakedonien",
    editor = "Kristensen, {Tom T.} and Viggo Plum",
    year = "1993",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kristensen, TT & Plum, V (red) 1993, Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992: industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og Østmakedonien. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse , nr. 73-74, Roskilde Universitet, Roskilde.

Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992 : industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og Østmakedonien. / Kristensen, Tom T. (Redaktør); Plum, Viggo (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992

T2 - industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og Østmakedonien

A2 - Kristensen, Tom T.

A2 - Plum, Viggo

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Rapport

BT - Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kristensen TT, (ed.), Plum V, (ed.). Feltkursusrapport fra Nordgrækenland 1992: industri, landbrug og byudvikling i Thrakien, Central- og Østmakedonien. Roskilde: Roskilde Universitet, 1993. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse ; Nr. 73-74).