Niels H. Jensen, Povl Adler Hansen, Rasmus Ole Rasmussen

ForlagRoskilde Universitet
    Vol/bind83
    StatusUdgivet - 1996

Jensen, N. H., Hansen, P. A., & Rasmussen, R. O. (1996). Felkursusintroduktion Canada og USA: regioner og strukturer i forandring. introduktion til feltkursus. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Jensen, Niels H. ; Hansen, Povl Adler ; Rasmussen, Rasmus Ole. / Felkursusintroduktion Canada og USA : regioner og strukturer i forandring. introduktion til feltkursus. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996.
    @book{a233b6c0a79711db8289000ea68e967b,
    title = "Felkursusintroduktion Canada og USA: regioner og strukturer i forandring. introduktion til feltkursus",
    author = "Jensen, {Niels H.} and Hansen, {Povl Adler} and Rasmussen, {Rasmus Ole}",
    year = "1996",
    volume = "83",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, NH, Hansen, PA & Rasmussen, RO 1996, Felkursusintroduktion Canada og USA: regioner og strukturer i forandring. introduktion til feltkursus. bind 83, Roskilde Universitet, Roskilde.

Felkursusintroduktion Canada og USA : regioner og strukturer i forandring. introduktion til feltkursus. / Jensen, Niels H.; Hansen, Povl Adler; Rasmussen, Rasmus Ole.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1996.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK