Faser i beskyttelsen af Miljøet

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Resumé

Bidragets oversatte titelFaser i beskyttelsen af Miljøet
OriginalsprogEngelsk
TitelEnvironmental Policy : Legal and Economic Instruments
RedaktørerLars Rydèn
Vol/bind1
Udgivelses stedUppsala
ForlagBaltic University Press
Publikationsdato2007
Sider27-39
ISBN (Trykt)91-975526-0-8
StatusUdgivet - 2007
NavnEnvironmental Management
Vol/bind1

• Miljøregulering

Klemmensen, B. (2007). Phases in Envrionmental Protection. I L. Rydèn (red.), Environmental Policy: Legal and Economic Instruments (Bind 1, s. 27-39). Uppsala: Baltic University Press. Environmental Management, Bind. 1
Klemmensen, Børge. / Phases in Envrionmental Protection. Environmental Policy: Legal and Economic Instruments. red. / Lars Rydèn. Bind 1 Uppsala : Baltic University Press, 2007. s. 27-39 (Environmental Management, Bind 1).
@inbook{85427510f08311dda540000ea68e967b,
title = "Phases in Envrionmental Protection",
abstract = "Med udgangspunkt i dikotomien mellem privat og offentlig - mellem natur og vareproduktion i stor skala - gennemg{\aa}es de v{\ae}sentlige faser i milj{\o}reguleringen p{\aa} EU-niveau og Globalt niveau - med sustainability som den forel{\o}bigt sidst formulerede strategi.",
keywords = "Milj{\o}regulering, Environmental policy",
author = "B{\o}rge Klemmensen",
year = "2007",
language = "English",
isbn = "91-975526-0-8",
volume = "1",
pages = "27--39",
editor = "Lars Ryd{\`e}n",
booktitle = "Environmental Policy",
publisher = "Baltic University Press",

Klemmensen, B 2007, Phases in Envrionmental Protection. i L Rydèn (red.), Environmental Policy: Legal and Economic Instruments. bind 1, Baltic University Press, Uppsala, Environmental Management, bind 1, s. 27-39.

Phases in Envrionmental Protection. / Klemmensen, Børge.

Environmental Policy: Legal and Economic Instruments. red. / Lars Rydèn. Bind 1 Uppsala : Baltic University Press, 2007. s. 27-39.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

TY - CHAP

T1 - Phases in Envrionmental Protection

AU - Klemmensen, Børge

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Med udgangspunkt i dikotomien mellem privat og offentlig - mellem natur og vareproduktion i stor skala - gennemgåes de væsentlige faser i miljøreguleringen på EU-niveau og Globalt niveau - med sustainability som den foreløbigt sidst formulerede strategi.

AB - Med udgangspunkt i dikotomien mellem privat og offentlig - mellem natur og vareproduktion i stor skala - gennemgåes de væsentlige faser i miljøreguleringen på EU-niveau og Globalt niveau - med sustainability som den foreløbigt sidst formulerede strategi.

KW - Miljøregulering

KW - Environmental policy

M3 - Book chapter

SN - 91-975526-0-8

VL - 1

SP - 27

EP - 39

BT - Environmental Policy

A2 - Rydèn, Lars

PB - Baltic University Press

CY - Uppsala

Klemmensen B. Phases in Envrionmental Protection. I Rydèn L, red., Environmental Policy: Legal and Economic Instruments. Bind 1. Uppsala: Baltic University Press. 2007. s. 27-39. (Environmental Management, Bind 1).