Faglighed, kundskaber, politik og levende mennesker

Lars Ploug

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSamfundsborger - Medarbejder : Debat om erhvervsrelaterede uddannelser
    RedaktørerNiels Warring, Morten Smistrup, Ulla Eriksen
    Udgivelses stedOdense
    ForlagErhvervsskolernes Forlag
    Publikationsdato2004
    StatusUdgivet - 2004

Ploug, L. (2004). Faglighed, kundskaber, politik og levende mennesker. I N. Warring, M. Smistrup, & U. Eriksen (red.), Samfundsborger - Medarbejder: Debat om erhvervsrelaterede uddannelser Odense: Erhvervsskolernes Forlag.
    Ploug, Lars. / Faglighed, kundskaber, politik og levende mennesker. Samfundsborger - Medarbejder: Debat om erhvervsrelaterede uddannelser. red. / Niels Warring ; Morten Smistrup ; Ulla Eriksen. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2004.
    @inbook{24668fd052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Faglighed, kundskaber, politik og levende mennesker",
    author = "Lars Ploug",
    year = "2004",
    editor = "Niels Warring and Morten Smistrup and Ulla Eriksen",
    booktitle = "Samfundsborger - Medarbejder",
    publisher = "Erhvervsskolernes Forlag",

Ploug, L 2004, Faglighed, kundskaber, politik og levende mennesker. i N Warring, M Smistrup & U Eriksen (red), Samfundsborger - Medarbejder: Debat om erhvervsrelaterede uddannelser. Erhvervsskolernes Forlag, Odense.

Faglighed, kundskaber, politik og levende mennesker. / Ploug, Lars.

Samfundsborger - Medarbejder: Debat om erhvervsrelaterede uddannelser. red. / Niels Warring; Morten Smistrup; Ulla Eriksen. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2004.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Faglighed, kundskaber, politik og levende mennesker

AU - Ploug, Lars