Faglærerne som ressource i AMU's udvikling

Christian Kjærsgaard

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelNye pespektiver på almenkvalificering
    RedaktørerKnud Illeris
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer53
    ISSN1395-6833

Kjærsgaard, C. (1997). Faglærerne som ressource i AMU's udvikling. I K. Illeris (red.), Nye pespektiver på almenkvalificering Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 53
    Kjærsgaard, Christian. / Faglærerne som ressource i AMU's udvikling. Nye pespektiver på almenkvalificering. red. / Knud Illeris. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 53).
    @inbook{6d8ed20052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Fagl{\ae}rerne som ressource i AMU's udvikling",
    author = "Christian Kj{\ae}rsgaard",
    year = "1997",
    editor = "Knud Illeris",
    booktitle = "Nye pespektiver p{\aa} almenkvalificering",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Kjærsgaard, C 1997, Faglærerne som ressource i AMU's udvikling. i K Illeris (red.), Nye pespektiver på almenkvalificering. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 53.

Faglærerne som ressource i AMU's udvikling. / Kjærsgaard, Christian.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Faglærerne som ressource i AMU's udvikling

AU - Kjærsgaard, Christian

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Nye pespektiver på almenkvalificering

A2 - Illeris, Knud

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Kjærsgaard C. Faglærerne som ressource i AMU's udvikling. I Illeris K, red., Nye pespektiver på almenkvalificering. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. 1997. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 53).