Facts and fiction of the Kosovo war

new qualities of warfare?

Bernhelm Booss-Bavnbek, B.C. Jørgensen, R.O. Rasmussen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelThe Kosovo war in the rear-view mirror of science : conference on the war catastrophe, Roskilde University, November 1999
    RedaktørerR. Czeskleba-Dupont, R.O. Rasmussen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1999
    StatusUdgivet - 1999
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer154
    ISSN0909-5144

Booss-Bavnbek, B., Jørgensen, B. C., & Rasmussen, R. O. (1999). Facts and fiction of the Kosovo war: new qualities of warfare? I R. Czeskleba-Dupont, & R. O. Rasmussen (red.), The Kosovo war in the rear-view mirror of science: conference on the war catastrophe, Roskilde University, November 1999 Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 154
    Booss-Bavnbek, Bernhelm ; Jørgensen, B.C. ; Rasmussen, R.O. / Facts and fiction of the Kosovo war : new qualities of warfare?. The Kosovo war in the rear-view mirror of science: conference on the war catastrophe, Roskilde University, November 1999. red. / R. Czeskleba-Dupont ; R.O. Rasmussen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 154).
    @inbook{393753c052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Facts and fiction of the Kosovo war: new qualities of warfare?",
    author = "Bernhelm Booss-Bavnbek and B.C. J{\o}rgensen and R.O. Rasmussen",
    year = "1999",
    language = "English",
    editor = "R. Czeskleba-Dupont and R.O. Rasmussen",
    booktitle = "The Kosovo war in the rear-view mirror of science",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Booss-Bavnbek, B, Jørgensen, BC & Rasmussen, RO 1999, Facts and fiction of the Kosovo war: new qualities of warfare? i R Czeskleba-Dupont & RO Rasmussen (red), The Kosovo war in the rear-view mirror of science: conference on the war catastrophe, Roskilde University, November 1999. Roskilde Universitet, Roskilde, Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 154.

Facts and fiction of the Kosovo war : new qualities of warfare? / Booss-Bavnbek, Bernhelm; Jørgensen, B.C.; Rasmussen, R.O.

The Kosovo war in the rear-view mirror of science: conference on the war catastrophe, Roskilde University, November 1999. red. / R. Czeskleba-Dupont; R.O. Rasmussen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 154).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Facts and fiction of the Kosovo war

T2 - new qualities of warfare?

AU - Booss-Bavnbek, Bernhelm

AU - Jørgensen, B.C.

AU - Rasmussen, R.O.

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book chapter

BT - The Kosovo war in the rear-view mirror of science

A2 - Czeskleba-Dupont, R.

A2 - Rasmussen, R.O.

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Booss-Bavnbek B, Jørgensen BC, Rasmussen RO. Facts and fiction of the Kosovo war: new qualities of warfare? I Czeskleba-Dupont R, Rasmussen RO, red., The Kosovo war in the rear-view mirror of science: conference on the war catastrophe, Roskilde University, November 1999. Roskilde: Roskilde Universitet. 1999. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 154).