Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning: Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    OriginalsprogDansk
    TitelMad er ikke bare mad : en bog om hverdagskost
    RedaktørerHugo Hørlych Karlsen
    Antal sider27
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagBorgen
    Publikationsdato1976
    Sider114-141
    ISBN (Trykt)87-418-4272-3
    StatusUdgivet - 1976

    Citer dette

    Jacobsen, J. K. (1976). Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning: Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser. I H. Hørlych Karlsen (red.), Mad er ikke bare mad: en bog om hverdagskost (s. 114-141). København: Borgen.
    Jacobsen, Jan Krag. / Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning : Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser. Mad er ikke bare mad: en bog om hverdagskost. red. / Hugo Hørlych Karlsen. København : Borgen, 1976. s. 114-141
    @inbook{a7d464e052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "F{\o}devareoverskud, fejlern{\ae}ring og forgiftning: Om mods{\ae}tningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser",
    author = "Jacobsen, {Jan Krag}",
    year = "1976",
    language = "Dansk",
    isbn = "87-418-4272-3",
    pages = "114--141",
    editor = "{H{\o}rlych Karlsen}, Hugo",
    booktitle = "Mad er ikke bare mad",
    publisher = "Borgen",

    }

    Jacobsen, JK 1976, Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning: Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser. i H Hørlych Karlsen (red.), Mad er ikke bare mad: en bog om hverdagskost. Borgen, København, s. 114-141.

    Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning : Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser. / Jacobsen, Jan Krag.

    Mad er ikke bare mad: en bog om hverdagskost. red. / Hugo Hørlych Karlsen. København : Borgen, 1976. s. 114-141.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    TY - CHAP

    T1 - Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning

    T2 - Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser

    AU - Jacobsen, Jan Krag

    PY - 1976

    Y1 - 1976

    M3 - Bidrag til bog/antologi

    SN - 87-418-4272-3

    SP - 114

    EP - 141

    BT - Mad er ikke bare mad

    A2 - Hørlych Karlsen, Hugo

    PB - Borgen

    CY - København

    ER -

    Jacobsen JK. Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning: Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser. I Hørlych Karlsen H, red., Mad er ikke bare mad: en bog om hverdagskost. København: Borgen. 1976. s. 114-141