John Degnbol-Martinusse

NavnOccasional paper / International Development Studies
    Nummer20
    ISSN0907-2829

Degnbol-Martinusse, J. (1999). External and internal constraints on policy-making: how autonomous are the states? Roskilde: Roskilde Universitet. Occasional paper / International Development Studies, Nr. 20
    Degnbol-Martinusse, John. / External and internal constraints on policy-making : how autonomous are the states?. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 20).
    @book{fc929a3052c611db9789000ea68e967b,
    title = "External and internal constraints on policy-making: how autonomous are the states?",
    author = "John Degnbol-Martinusse",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Degnbol-Martinusse, J 1999, External and internal constraints on policy-making: how autonomous are the states? Occasional paper / International Development Studies, nr. 20, Roskilde Universitet, Roskilde.

External and internal constraints on policy-making : how autonomous are the states? / Degnbol-Martinusse, John.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - External and internal constraints on policy-making

T2 - how autonomous are the states?

AU - Degnbol-Martinusse, John

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book

BT - External and internal constraints on policy-making

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Degnbol-Martinusse J. External and internal constraints on policy-making: how autonomous are the states? Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 20).