Anders Blomkild Lorentzen, Rikke Lewinsky, Jette Bornholdt, Lotte Vogel, Cathy Mitchelmore

Publikation: KonferencebidragPosterForskning

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2011
    StatusUdgivet - 2011
    BegivenhedTranscription and Disease - University College London, London, Storbritannien
    Varighed: 24 maj 201124 maj 2011

SymposiumTranscription and Disease
    LokationUniversity College London
    LandStorbritannien
    ByLondon
    Periode24/05/201124/05/2011

Lorentzen, A. B., Lewinsky, R., Bornholdt, J., Vogel, L., & Mitchelmore, C. (2011). Expression profile of the N-myc Downstream Regulated Gene 2 (NDRG2) in human cancers with focus on breast cancer. Poster session præsenteret på Transcription and Disease, London, Storbritannien.
    Lorentzen, Anders Blomkild ; Lewinsky, Rikke ; Bornholdt, Jette ; Vogel, Lotte ; Mitchelmore, Cathy. / Expression profile of the N-myc Downstream Regulated Gene 2 (NDRG2) in human cancers with focus on breast cancer. Poster session præsenteret på Transcription and Disease, London, Storbritannien.
    @conference{44aa89711da34083803e25963b3c255b,
    title = "Expression profile of the N-myc Downstream Regulated Gene 2 (NDRG2) in human cancers with focus on breast cancer",
    author = "Lorentzen, {Anders Blomkild} and Rikke Lewinsky and Jette Bornholdt and Lotte Vogel and Cathy Mitchelmore",
    year = "2011",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 24-05-2011 Through 24-05-2011",

Lorentzen, AB, Lewinsky, R, Bornholdt, J, Vogel, L & Mitchelmore, C 2011, 'Expression profile of the N-myc Downstream Regulated Gene 2 (NDRG2) in human cancers with focus on breast cancer' Transcription and Disease, London, Storbritannien, 24/05/2011 - 24/05/2011, .

Expression profile of the N-myc Downstream Regulated Gene 2 (NDRG2) in human cancers with focus on breast cancer. / Lorentzen, Anders Blomkild; Lewinsky, Rikke; Bornholdt, Jette; Vogel, Lotte; Mitchelmore, Cathy.

Publikation: KonferencebidragPosterForskning

TY - CONF

T1 - Expression profile of the N-myc Downstream Regulated Gene 2 (NDRG2) in human cancers with focus on breast cancer

AU - Lorentzen, Anders Blomkild

AU - Lewinsky, Rikke

AU - Bornholdt, Jette

AU - Vogel, Lotte

AU - Mitchelmore, Cathy

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Poster

Lorentzen AB, Lewinsky R, Bornholdt J, Vogel L, Mitchelmore C. Expression profile of the N-myc Downstream Regulated Gene 2 (NDRG2) in human cancers with focus on breast cancer. 2011. Poster session præsenteret på Transcription and Disease, London, Storbritannien.