Markus Holzweber, Göran Folke Serin

ForlagRoskilde Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-7349-894-1
StatusUdgivet - 2015

Holzweber, M., & Serin, G. F. (2015). Exploring business travels in the STRING region: The case of the European Spallation Source (ESS). Roskilde: Roskilde Universitet.
Holzweber, Markus ; Serin, Göran Folke. / Exploring business travels in the STRING region : The case of the European Spallation Source (ESS). Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. 70 s.
@book{4fe0c09c8ed1446cb7226f2b7e1ee2fe,
title = "Exploring business travels in the STRING region: The case of the European Spallation Source (ESS)",
author = "Markus Holzweber and Serin, {G{\"o}ran Folke}",
year = "2015",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Exploring business travels in the STRING region : The case of the European Spallation Source (ESS). / Holzweber, Markus; Serin, Göran Folke.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. 70 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Exploring business travels in the STRING region

T2 - The case of the European Spallation Source (ESS)

AU - Holzweber, Markus

AU - Serin, Göran Folke

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Report

BT - Exploring business travels in the STRING region

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Holzweber M, Serin GF. Exploring business travels in the STRING region: The case of the European Spallation Source (ESS). Roskilde: Roskilde Universitet, 2015. 70 s.