Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato5 nov. 2015
    StatusUdgivet - 5 nov. 2015
    BegivenhedThe City and the Pragmatic Turn - Københavns Universitet, København, Danmark
    Varighed: 5 nov. 20156 nov. 2015
    http://byforskning.ku.dk/arrangementer/afholdte_arrangementer/the_citty_and_the_pragmatic_turn/ (Link til konference)

Konference

KonferenceThe City and the Pragmatic Turn
    LokationKøbenhavns Universitet
    LandDanmark
    ByKøbenhavn
    Periode05/11/201506/11/2015
    Internetadresse

• pragmatisme, urban aktivisme, byudvikling

Frandsen, M. S. (2015). Experimental inquiry and organisation of publics: A pragmatist approach to urban activism. Afhandling præsenteret på The City and the Pragmatic Turn, København, Danmark.
    Frandsen, Martin Severin. / Experimental inquiry and organisation of publics : A pragmatist approach to urban activism. Afhandling præsenteret på The City and the Pragmatic Turn, København, Danmark.
    @conference{fbaa0c2f0a2b426bb2628f29927438ca,
    title = "Experimental inquiry and organisation of publics: A pragmatist approach to urban activism",
    keywords = "pragmatisme, urban aktivisme, byudvikling",
    author = "Frandsen, {Martin Severin}",
    year = "2015",
    month = "11",
    day = "5",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 05-11-2015 Through 06-11-2015",
    url = "http://byforskning.ku.dk/arrangementer/afholdte_arrangementer/the_citty_and_the_pragmatic_turn/",

Frandsen, MS 2015, 'Experimental inquiry and organisation of publics: A pragmatist approach to urban activism' Paper fremlagt ved The City and the Pragmatic Turn, København, Danmark, 05/11/2015 - 06/11/2015, .

Experimental inquiry and organisation of publics : A pragmatist approach to urban activism. / Frandsen, Martin Severin.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Experimental inquiry and organisation of publics

T2 - A pragmatist approach to urban activism

AU - Frandsen, Martin Severin

PY - 2015/11/5

Y1 - 2015/11/5

KW - pragmatisme, urban aktivisme, byudvikling

M3 - Paper

Frandsen MS. Experimental inquiry and organisation of publics: A pragmatist approach to urban activism. 2015. Afhandling præsenteret på The City and the Pragmatic Turn, København, Danmark.