Experience and learning

theorizing the subjective side of work

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 2000
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer117
    ISSN0905-8109

Olesen, H. S. (2000). Experience and learning: theorizing the subjective side of work. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 117
    Olesen, Henning Salling. / Experience and learning : theorizing the subjective side of work. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 117).
    @book{ba19b31052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Experience and learning: theorizing the subjective side of work",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Olesen, HS 2000, Experience and learning: theorizing the subjective side of work. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 117, Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Experience and learning : theorizing the subjective side of work. / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Experience and learning

T2 - theorizing the subjective side of work

AU - Olesen, Henning Salling

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Report

BT - Experience and learning

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Olesen HS. Experience and learning: theorizing the subjective side of work. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 117).