Evaluering i uddannelsespolitik og praksis

Karen Andreasen, Annette Rasmussen, Nanna Friche

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelMålt & Vejet : Uddannelsesforskning om evaluering
RedaktørerKaren Andreasen, Nanna Friche, Annette Rasmussen
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2011
Sider9-35
StatusUdgivet - 2011
Udgivet eksterntJa

Andreasen, K., Rasmussen, A., & Friche, N. (2011). Evaluering i uddannelsespolitik og praksis. I K. Andreasen, N. Friche, & A. Rasmussen (red.), Målt & Vejet: Uddannelsesforskning om evaluering (s. 9-35). Aalborg Universitetsforlag.
Andreasen, Karen ; Rasmussen, Annette ; Friche, Nanna. / Evaluering i uddannelsespolitik og praksis. Målt & Vejet: Uddannelsesforskning om evaluering. red. / Karen Andreasen ; Nanna Friche ; Annette Rasmussen. Aalborg Universitetsforlag, 2011. s. 9-35
@inbook{f2ec7311c4874cc781c1196adb106811,
title = "Evaluering i uddannelsespolitik og praksis",
author = "Karen Andreasen and Annette Rasmussen and Nanna Friche",
year = "2011",
pages = "9--35",
editor = "Karen Andreasen and Nanna Friche and Rasmussen, {Annette }",
booktitle = "M{\aa}lt & Vejet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Andreasen, K, Rasmussen, A & Friche, N 2011, Evaluering i uddannelsespolitik og praksis. i K Andreasen, N Friche & A Rasmussen (red), Målt & Vejet: Uddannelsesforskning om evaluering. Aalborg Universitetsforlag, s. 9-35.

Evaluering i uddannelsespolitik og praksis. / Andreasen, Karen; Rasmussen, Annette; Friche, Nanna.

Målt & Vejet: Uddannelsesforskning om evaluering. red. / Karen Andreasen; Nanna Friche; Annette Rasmussen. Aalborg Universitetsforlag, 2011. s. 9-35.

TY - CHAP

T1 - Evaluering i uddannelsespolitik og praksis

AU - Andreasen, Karen

AU - Rasmussen, Annette