Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO)

Hovedrapport

Helle Ourø Nielsen, Sandy Brink, Maj Britt Dahl Nielsen, Gry Grundtvig, Tobias Bühring, Sofie Juhl, Bruno Clematide, Per Bruhn, Klaus T. Nielsen, Vibeke Kristine Scheller, Kent Jacob Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Rekvirerende organisationArbejdstilsynet
    StatusUdgivet - 2014

Bibliografisk note

Dateret december 2013 - offentliggjort 2 juli 2014

Ourø Nielsen, H., Brink, S., Nielsen, M. B. D., Grundtvig, G., Bühring, T., Juhl, S., ... Nielsen, K. J. (2014). Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO): Hovedrapport. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Ourø Nielsen, Helle ; Brink, Sandy ; Nielsen, Maj Britt Dahl ; Grundtvig, Gry ; Bühring, Tobias ; Juhl, Sofie ; Clematide, Bruno ; Bruhn, Per ; Nielsen, Klaus T. ; Scheller, Vibeke Kristine ; Nielsen, Kent Jacob. / Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO) : Hovedrapport. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 44 s.
    @book{4a7caad36c98492aa9be9cf70de4520a,
    title = "Evaluering af samarbejdet om arbejdsmilj{\o} i virksomheder (AMO): Hovedrapport",
    author = "{Our{\o} Nielsen}, Helle and Sandy Brink and Nielsen, {Maj Britt Dahl} and Gry Grundtvig and Tobias B{\"u}hring and Sofie Juhl and Bruno Clematide and Per Bruhn and Nielsen, {Klaus T.} and Scheller, {Vibeke Kristine} and Nielsen, {Kent Jacob}",
    note = "Dateret december 2013 - offentliggjort 2 juli 2014",
    year = "2014",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ourø Nielsen, H, Brink, S, Nielsen, MBD, Grundtvig, G, Bühring, T, Juhl, S, Clematide, B, Bruhn, P, Nielsen, KT, Scheller, VK & Nielsen, KJ 2014, Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO): Hovedrapport. Roskilde Universitet, Roskilde.

Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO) : Hovedrapport. / Ourø Nielsen, Helle; Brink, Sandy; Nielsen, Maj Britt Dahl; Grundtvig, Gry; Bühring, Tobias; Juhl, Sofie; Clematide, Bruno; Bruhn, Per; Nielsen, Klaus T.; Scheller, Vibeke Kristine; Nielsen, Kent Jacob.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 44 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO)

T2 - Hovedrapport

AU - Ourø Nielsen, Helle

AU - Brink, Sandy

AU - Nielsen, Maj Britt Dahl

AU - Grundtvig, Gry

AU - Bühring, Tobias

AU - Juhl, Sofie

AU - Clematide, Bruno

AU - Bruhn, Per

AU - Nielsen, Klaus T.

AU - Scheller, Vibeke Kristine

AU - Nielsen, Kent Jacob

N1 - Dateret december 2013 - offentliggjort 2 juli 2014

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Rapport

BT - Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO)

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Ourø Nielsen H, Brink S, Nielsen MBD, Grundtvig G, Bühring T, Juhl S et al. Evaluering af samarbejdet om arbejdsmiljø i virksomheder (AMO): Hovedrapport. Roskilde: Roskilde Universitet, 2014. 44 s.