Evaluering af branchearbejdsmiljørådenes formidlingsaktiviteter 2007-2012

Slutrapport

Helle Ourø Nielsen, Sandy Brinck, Maj Britt Dahl Nielsen, Jakob Falk Bom, Gry Grundtvig, Stine Chen, Bruno Clematide, Per Bruhn, Klaus T. Nielsen, Ulrik Gensby, Gitte Daugaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Rekvirerende organisationArbejdstilsynet
    StatusUdgivet - mar. 2014

Ourø Nielsen, H., Brinck, S., Nielsen, M. B. D., Bom, J. F., Grundtvig, G., Chen, S., ... Daugaard, G. (2014). Evaluering af branchearbejdsmiljørådenes formidlingsaktiviteter 2007-2012: Slutrapport. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Ourø Nielsen, Helle ; Brinck, Sandy ; Nielsen, Maj Britt Dahl ; Bom, Jakob Falk ; Grundtvig, Gry ; Chen, Stine ; Clematide, Bruno ; Bruhn, Per ; Nielsen, Klaus T. ; Gensby, Ulrik ; Daugaard, Gitte. / Evaluering af branchearbejdsmiljørådenes formidlingsaktiviteter 2007-2012 : Slutrapport. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 79 s.
    @book{d1bb846b1b0d4b9ba990b8065b13914e,
    title = "Evaluering af branchearbejdsmilj{\o}r{\aa}denes formidlingsaktiviteter 2007-2012: Slutrapport",
    author = "{Our{\o} Nielsen}, Helle and Sandy Brinck and Nielsen, {Maj Britt Dahl} and Bom, {Jakob Falk} and Gry Grundtvig and Stine Chen and Bruno Clematide and Per Bruhn and Nielsen, {Klaus T.} and Ulrik Gensby and Gitte Daugaard",
    year = "2014",
    month = "3",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ourø Nielsen, H, Brinck, S, Nielsen, MBD, Bom, JF, Grundtvig, G, Chen, S, Clematide, B, Bruhn, P, Nielsen, KT, Gensby, U & Daugaard, G 2014, Evaluering af branchearbejdsmiljørådenes formidlingsaktiviteter 2007-2012: Slutrapport. Roskilde Universitet, Roskilde.

Evaluering af branchearbejdsmiljørådenes formidlingsaktiviteter 2007-2012 : Slutrapport. / Ourø Nielsen, Helle; Brinck, Sandy; Nielsen, Maj Britt Dahl; Bom, Jakob Falk; Grundtvig, Gry; Chen, Stine; Clematide, Bruno; Bruhn, Per; Nielsen, Klaus T.; Gensby, Ulrik; Daugaard, Gitte.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 79 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

BT - Evaluering af branchearbejdsmiljørådenes formidlingsaktiviteter 2007-2012

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Ourø Nielsen H, Brinck S, Nielsen MBD, Bom JF, Grundtvig G, Chen S et al. Evaluering af branchearbejdsmiljørådenes formidlingsaktiviteter 2007-2012: Slutrapport. Roskilde: Roskilde Universitet, 2014. 79 s.