Evaluering af antologieksperimentet på Arbejdslivsstudier

• Projektpædagogik
    • projektarbejde
    • klyngeundervisning

Dupont, S., Saul, C., & Aarup Larsen, T. (2011). Evaluering af antologieksperimentet på Arbejdslivsstudier: En alternativ projektarbejdsform. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Dupont, Søren ; Saul, Cæcilie ; Aarup Larsen, Thomas. / Evaluering af antologieksperimentet på Arbejdslivsstudier : En alternativ projektarbejdsform. Roskilde : Roskilde Universitet, 2011. 73 s.
    @book{5cca7c2c8af54a00b849b99d1961de99,
    title = "Evaluering af antologieksperimentet p{\aa} Arbejdslivsstudier: En alternativ projektarbejdsform",
    abstract = "Rapporten beskriver og analyserer et undervisningseksperiment ved RUC, som udvider og udvikler projektp{\ae}dagogikken i felterne mellem den enkelte projektdeltager og de f{\ae}lles grupperinger, som studenter indg{\aa}r i p{\aa} RUC. Der redeg{\o}res for projektets opbygning omkring en klyngestruktur, og for selve evalueringens opbygning gennem fokusgruppeinterview og sp{\o}rgeskema.",
    keywords = "Projektp{\ae}dagogik, projektarbejde, klyngeundervisning",
    author = "S{\o}ren Dupont and C{\ae}cilie Saul and {Aarup Larsen}, Thomas",
    year = "2011",
    month = "10",
    day = "17",
    isbn = "978-87-7349-779-1",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Evaluering af antologieksperimentet på Arbejdslivsstudier : En alternativ projektarbejdsform. / Dupont, Søren; Saul, Cæcilie; Aarup Larsen, Thomas.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2011. 73 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluering af antologieksperimentet på Arbejdslivsstudier

T2 - En alternativ projektarbejdsform

AU - Dupont, Søren

AU - Saul, Cæcilie

AU - Aarup Larsen, Thomas

PY - 2011/10/17

Y1 - 2011/10/17

N2 - Rapporten beskriver og analyserer et undervisningseksperiment ved RUC, som udvider og udvikler projektpædagogikken i felterne mellem den enkelte projektdeltager og de fælles grupperinger, som studenter indgår i på RUC. Der redegøres for projektets opbygning omkring en klyngestruktur, og for selve evalueringens opbygning gennem fokusgruppeinterview og spørgeskema.

AB - Rapporten beskriver og analyserer et undervisningseksperiment ved RUC, som udvider og udvikler projektpædagogikken i felterne mellem den enkelte projektdeltager og de fælles grupperinger, som studenter indgår i på RUC. Der redegøres for projektets opbygning omkring en klyngestruktur, og for selve evalueringens opbygning gennem fokusgruppeinterview og spørgeskema.

KW - Projektpædagogik

KW - projektarbejde

KW - klyngeundervisning

M3 - Rapport

SN - 978-87-7349-779-1

BT - Evaluering af antologieksperimentet på Arbejdslivsstudier

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Dupont S, Saul C, Aarup Larsen T. Evaluering af antologieksperimentet på Arbejdslivsstudier: En alternativ projektarbejdsform. Roskilde: Roskilde Universitet, 2011. 73 s.