Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen

NavnCNCL Working Paper
    Nummer4
    ISSN1601-6467

Andersen, N. B. (2002). Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen. Roskilde Universitet. CNCL Working Paper, Nr. 4
    Andersen, Nina Blom. / Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen. Roskilde Universitet, 2002. (CNCL Working Paper; Nr. 4).
    @techreport{75f9fe12f8144c049e1d70c7d8a49f63,
    title = "Evaluering af 2. {\aa}r p{\aa} MCC-uddannelsen",
    abstract = "Denne evalueringsrapport er udarbejdet af Nina Blom Andersen p{\aa} grundlag at data indsamlet gennem et sp{\o}rgeskema udarbejdet af Axel Teich Geertinger, Mette Qvist og Robin Cheesman - ansatte p{\aa} MCC-uddannelsen. Arbejdet er udf{\o}rt i forl{\ae}ngelse af det tidligere working paper {"}Evaluering af 1. {\aa}r p{\aa} MCC-uddannelsen{"} ved Robin Cheesman og Mette Qvist. Rapporten foreligger her i {"}r{\aa}{"} form, dvs. uden samlet konklusion og med kun f{\aa} klare anbefalinger. Det er s{\aa}ledes en opgave for uddannelsens ledelse, personale og styregruppe efterf{\o}lgende at diskutere hvilke konsekvenser evalueringens resultater b{\o}r have p{\aa} uddannelsens fremtidige indhold og form.",
    author = "Andersen, {Nina Blom}",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Roskilde Universitet",

Andersen, NB 2002 'Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen' Roskilde Universitet.

Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen. / Andersen, Nina Blom.

Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen

AU - Andersen, Nina Blom

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Denne evalueringsrapport er udarbejdet af Nina Blom Andersen på grundlag at data indsamlet gennem et spørgeskema udarbejdet af Axel Teich Geertinger, Mette Qvist og Robin Cheesman - ansatte på MCC-uddannelsen. Arbejdet er udført i forlængelse af det tidligere working paper "Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen" ved Robin Cheesman og Mette Qvist. Rapporten foreligger her i "rå" form, dvs. uden samlet konklusion og med kun få klare anbefalinger. Det er således en opgave for uddannelsens ledelse, personale og styregruppe efterfølgende at diskutere hvilke konsekvenser evalueringens resultater bør have på uddannelsens fremtidige indhold og form.

AB - Denne evalueringsrapport er udarbejdet af Nina Blom Andersen på grundlag at data indsamlet gennem et spørgeskema udarbejdet af Axel Teich Geertinger, Mette Qvist og Robin Cheesman - ansatte på MCC-uddannelsen. Arbejdet er udført i forlængelse af det tidligere working paper "Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen" ved Robin Cheesman og Mette Qvist. Rapporten foreligger her i "rå" form, dvs. uden samlet konklusion og med kun få klare anbefalinger. Det er således en opgave for uddannelsens ledelse, personale og styregruppe efterfølgende at diskutere hvilke konsekvenser evalueringens resultater bør have på uddannelsens fremtidige indhold og form.

M3 - Working paper

BT - Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen

PB - Roskilde Universitet

Andersen NB. Evaluering af 2. år på MCC-uddannelsen. Roskilde Universitet. 2002.